Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Turneul WTA de la Budapesta: Jaqueline Cristian, OUT în primul tur, Irina Bara, calificată în sferturi

Turneul WTA de la Budapesta: Jaqueline Cristian, OUT în primul tur, Irina Bara, calificată în sferturi

Tenis

Comentarii

Meciurile de la turneul WTA 250 de la Budapesta au continuat marţi, cu mai multe sportive românce participând.

Turneul WTA de la Budapesta

Jaqueline Cristian, locul 153 WTA, venită din calificări, a fost eliminată, marţi, în turul I al turneului de categorie WTA 250 de la Budapesta. Ea a fost învinsă, cu scorul de 5-7, 7-6 (6), 7-6 (3), de Ivana Jorovic din Serbia, locul 334 WTA, dupa un meci de aproape trei ore şi jumătate. Jucătoarea română va primi un premiu de 2.675 de dolari şi 18 puncte WTA.

La dublu, Echipa Irina Bara/Sara Errani (România/Italia) s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu a turneului de la Budapesta. Ele au învins, în turul I, cu scorul de 4-6, 6-1, 15-13, perechea Ekaterine Gorgodze/Tereza Mihalikova (Georgia/Slovacia).

În faza următoare, Bara şi Errani vor da piept câştigătoarea partidei dintre Anna Kalinskaia/Iana Sizikova (Rusia), cap de serie numărul 1 - Miyu Kato/Varvara Lepchenko (Japonia/SUA). Calificarea în sferturi este recompensată cu un premiu total în valoare de 2.300 de dolari şi cu câte 60 de puncte WTA.

Ana Bogdan, locul 98 WTA şi cap de serie numărul 5, se calificase deja în turul doi la Budapesta. Aceasta a trecut în runda inaugurală de americanca Varvara Lepchenko, locul 155 WTA, scor 6-4, 7-5, după două ore şi 35 de minute de joc. În turul doi, Bogdan va evolua cu sportiva ucraineană Katerina Kozlova, locul 154 WTA. Pentru accederea în turul doi, sportiva va primi 3.675 de euro şi 30 de puncte WTA.

Afla mai multe despre: wta budapestaturneu wta budapestairina barajaqueline cristianana bogdanwta 250 budapesta 

viewscnt
Articole similare