Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | "Acord". Thomas Muller semnează până în 2025!

ULTIMA ORĂ | "Acord". Thomas Muller semnează până în 2025!
Comentarii

Thomas Muller (34 de ani) avea viitorul incert până în urmă cu câteva săptămâni. Germanul care şi-a petrecut toată cariera la Bayern Munchen se pregăteşte să semneze un nou contract până în 2025.

Contractul lui Thomas Muller cu Bayern expriă în vara lui 2024, când neamţul putea pleca şi să semneze cu orice altă echipă îşi doreşte. Şefii clubului german s-au mişcat repede, însă, şi nu l-au lăsat pe Muller să intre în ultimele şase luni de contract când, la fel, putea semna cu oricine dorea.

Bayern Munchen şi Thomas Muller, acord pentru un nou contract până în vara lui 2025

Potrivit BILD, Thomas Muller şi Bayern Munchen au ajuns la un acord pentru prelungirea colaborării dintre cele două părţi până în vara lui 2025. Astfel, germanul campion mondial în 2014 va continua să joace pentru gigantul din Bundesliga. Sursa citată scrie că mutarea este ca şi făcută.

Lipseşte doar semnătura lui Muller de pe contract, după ce părţile s-au pus de acord în privinţa noii înţelegeri. De asemenea, se pare că Bayern urmează să anunţe oficial prelungirea contractului lui Thomas Muller în cursul acestei săptămâni, potrivit sursei mai sus menţionate.

Thomas Muller a jucat 705 minute în 18 meciuri din toate competiţiile sezonului la Bayern Munchen, timp în care a marcat de două ori şi a livrat cinci pase de gol.

  • 10 milioane de euro este cota de piaţă a lui Thomas Muller în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: thomas mullercontract2025bayern 

viewscnt
Articole similare