Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Bayern plăteşte 60 de milioane € şi transferă fotbalistul dorit şi de Barcelona

ULTIMA ORĂ | Bayern plăteşte 60 de milioane € şi transferă fotbalistul dorit şi de Barcelona

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen pregăteşte un nou transfer şi a deschis o nouă "pistă", după ce l-a luat pe Bryan Zaragoza de la Granada. Este vorba despre un alt fotbalist din LaLiga, pe care l-a "ochit" şi Barcelona, însă preţul este prea piperat pentru echipa antrenată de catalanul Xavi.

Martin Zubimendi (24 de ani), fotbalistul lui Real Sociedad, i-a atras atenţia lui Thomas Tuchel, antrenor care îl vrea pe mijlocaşul pe care a pus ochii şi Xavi. Nemţii sunt gata să achite suma de transfer, clauza de reziliere de 60 de milioane de euro, şi să obţină semnătura fotbalistului.

Bayern achită clauza de reziliere a lui Martin Zubimendi, fotbalist dorit şi de Barcelona

La cererea lui Thomas Tuchel, Bayern a intrat în cursa pentru semnătura lui Martin Zubimendi, fotbalistul bascilor de la Real Sociedad. Potrivit presei spaniole, Zubimendi este dorit de antrenorul neamţ, iar Bayern poate obţine relativ simplu transferul său.

Martin Zubimendi are o clauză de reziliere de 60 de milioane de euro în contractul cu Real Sociedad, clauză accesibilă pentru Bayern, având în vedere finanţele de care dispune clubul din Bavaria. Mijlocaşul spaniol i-a atras atenţia şi lui Xavi, însă preţul lui Zubimendi este prea mare pentru Barcelona.

La Bayern, Martin Zubimendi ar putea să-l înlocuiască pe Joshua Kimmich, care momentan n-a ajuns la niciun acord cu clubul bavarez pentru prelungirea contractului.

Martin Zubimendi a jucat 22 de meciuri (1719 minute) în toate competiţiile sezonului la Real Sociedad, timp în care a marcat de două ori şi a pasat decisiv o dată.

  • 40 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Martin Zubimendi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: bayern munchenmartin zubimenditransfer 

viewscnt
Articole similare