Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | CS U Craiova a făcut încă un transfer. Are 25 de ani şi este atacant

ULTIMA ORĂ | CS U Craiova a făcut încă un transfer. Are 25 de ani şi este atacantgalerie foto

Superliga

Comentarii

CS U Craiova a anunţat că l-a legitimat pe Dominik Glavina, un atacant croat în vârstă de 25 de ani. Acesta a jucat ultima oară la Rudar Velenje, de care s-a despărţit în septembrie 2017.

Conducerea clubului din Bănie a anunţat un transfer care surprinde. Craiova a transferat un atacant care era liber de contract încă din septembrie 2017. De asemenea, CV-ul său este destul de modest. Glavina este însă mai mult un pariu. Atacantul de 25 de ani a semnat doar până în vară. Dacă va confirma, i se va oferi un contract pe trei ani.

”Clubul Universitatea Craiova anunţă faptul că l-a transferat pe atacantul croat Dominik Glavina, urmând ca acesta să îmbrace tricoul alb-albastru pentru cel puţin patru luni, cu opţiune de prelungire a contractului pe trei ani. Bine ai venit, Dominik & cât mai multe performanţe în familia Ştiinţei!

Născut pe data de 6 decembrie 1992 în localitatea croată Cakovec, noul vârf al echipei noastre a mai fost utilizat în trecut şi ca mijlocaş ofensiv sau extremă. Înalt de 1,82 m., Dominik şi-a început cariera de fotbalist profesionist la NK Varazdin (45 de meciuri, 10 goluri şi două pase decisive), apoi s-a dus la Beitar Jerusalem (26 de meciuri, 3 goluri), Slaven Belupo (36 de meciuri, 7 goluri şi 3 pase decisive), NK Inter Zapresic (39 de meciuri, 3 goluri şi 5 pase decisive), iar în final la NK Rudar Velenje (39 de meciuri, 17 goluri). Nu este primul contact pe care noul vârf al echipei noastre îl are cu România. Aflat în echipa celor de la Varazdin, a jucat în anul 2011 în „dubla” din UEFA Europa League contra celor de la Dinamo Bucureşti.

De asemenea, atacantul central are şi 11 selecţii în cadrul Naţionalelor de tineret ale Croaţiei şi un gol marcat pentru echipa Under-19 a ţării sale”,
se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului.

Afla mai multe despre: cs u craiovaliga 1dominik glavina 

viewscnt
Articole similare