Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | "Pachet" pentru următoarea plecare-bombă din Superligă: 7 milioane € şi 20% din viitorul transfer!

ULTIMA ORĂ | "Pachet" pentru următoarea plecare-bombă din Superligă: 7 milioane € şi 20% din viitorul transfer!

CFR Cluj

Comentarii

Philip Otele (24 de ani) poate prinde transferul carierei în perioada de mercato din vara lui 2024, cu echipe importante pe urmele sale. Gigi Becali l-a trecut, la rândul său pe lista de mercato, însă concurenţa este una importantă pentru echipa "roş-albastră".

Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj, a dezvăluit că pe numele lui Philip Otele există o singură ofertă concretă, în ciuda faptului că a fost avansat şi numele lui Napoli în discuţia transfer. Omul de afaceri care controlează CFR Cluj a spus că Brighton este echipa care a pus banii pe masă.

Brighton, interesată cu adevărat de transferul lui Philip Otele de la CFR Cluj

Concret, Brighton îl vrea pe Otele, iar Nelu Varga este gata să-l cedeze pe nigerian în schimbul a 7 milioane de euro şi 20% dintr-un viitor transfer mai departe de la "Pescăruşi". CFR Cluj aşteaptă acum răspunsul oficialilor lui Brighton, care se gândesc dacă vor accepta sau nu propunerea lui Varga.

"În momentul de faţă nu avem nicio altă ofertă pentru Otele în afara de cea de la Brighton, din Anglia. Ei se gândesc la ce le-am propus eu: 6 milioane de lire şi 20% dintr-un viitor transfer.

Şeful scouting-ului de la ei (n.r. - Mike Cave) a zis că rămânem în contact, că va vorbi cu conducerea. Lui Gigi Becali i-am zis 6 milioane, dar de euro, pentru ca-i aici, în România. Celor de la Brighton le-am cerut 6 milioane, dar de lire. Asta înseamnă vreo 7 milioane în euro", a spus Nelu Varga, potrivit iamsport.ro.

Philip Otele a jucat 38 de meciuri (2445 de minute), a marcat de 13 ori şi a livrat şapte pase decisive în toate competiţiile sezonului la CFR Cluj.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Philip Otele în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: philip oteletransferbrightonofertanelu varga 

viewscnt
Articole similare