Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Revenire importantă la FCSB! Elias Charalambous a făcut anunţul: "E cu noi"

ULTIMA ORĂ | Revenire importantă la FCSB! Elias Charalambous a făcut anunţul: "E cu noi"

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous, antrenorul FCSB, a anunţat o revenire importantă în lotul "roş-albaştrilor" pentru meciul cu Rapid, derby-ul din ultima etapă a turului play-off-ului Superligii. Cipriotul a venit, însă, cu veşti mai puţin bune despre alţi doi jucători.

Pentru derby-ul cu Rapid, FCSB se va putea baza din nou pe Alexandru Băluţă, unul dintre jucătorii preferaţi ai lui Gigi Becali, care a reuşit să se impună repede printre titulari. Accidentat la un antrenament, Băluţă este gata de joc, pe Arena Naţională, la partida care se anunţă sold-out.

Alexandru Băluţă, din nou gata de joc pentru FCSB. Elias Charalambous anunţă revenirea!

După ce a lipsit la meciurile cu Universitatea Craiova şi CFR Cluj, Alexandru Băluţă este gata de joc pentru derby-ul cu Rapid. Elias Charalambous a anunţat că el este refăcut complet şi că poate juca împotriva echipei din Giuleşti, care la ultima partidă de pe Arena Naţională a învins FCSB cu 4-0.

Din păcate pentru FCSB, alţi doi jucători, Ovidiu Popescu şi Luis Phelipe, nu sunt încă refăcuţi şi vor mai petrece o perioadă în afara terenului de joc.

"Noi vrem să luăm titlu, nu ştim când va avea loc, noi vrem să câştigăm mâine, nu ştim de celelalte rezultate, noi ne uităm la noi. Noi vrem să jucăm cum am făcut-o în ultimele jocuri. Băluţă e cu noi, Phelipe e OUT, nu e pregătit. Asta este situaţia. Şi Ovidiu, out, da", a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

Meciul FCSB - Rapid se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, în etapa a 5-a a play-off-ului, LIVE VIDEO pe Orange Sport 1 şi pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbalexandru balutarapidderbysuperliga 

viewscnt
Articole similare