Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele detalii despre transferul unui jucător de la FCSB: "Mi-a zis că l-a dezamăgit şi să mai renunţ şi eu"

Ultimele detalii despre transferul unui jucător de la FCSB: "Mi-a zis că l-a dezamăgit şi să mai renunţ şi eu"

Fotbal intern

Comentarii

După evoluţiile dezamăgitoare ale lui Cătălin Golofca în tricoul celor de la FCSB, patronul roş-albaştrilor a renegociat cu oficialii de la FC Botoşani procentul pentru un viitor transfer al mijlocaşului.

"Am discutat clar cu Gigi şi recunosc că m-am înţeles cu el. Mi-a explicat că a plătit deja 400.000 de euro pentru Golofca, iar jucătorul l-a dezamăgit şi nu a confirmat.

Astfel, Becali mi-a spus că îi vine tare greu să obţină o sumă de bani destul de mare, deoarece trebuie să îmi dea şi mie 60% din ea. M-a rugat să îl înţeleg şi să scad şi eu din cei 60%. L-am înţeles şi am semnat o altă înţelegere, iar el trebuie să-mi dea mai puţin din suma unui transfer definitiv la o altă echipă.

Dar, m-a asigurat că dacă nu se găseşte o echipă în străinătate pentru Golofca, atunci îl lasă să vină la mine pentru că nu vrea să îl mai ţină să joace în Liga III-a pe salariu de Liga I. Mi-a zis că s-a convins definitiv de el şi, din păcate, nu mai are şanse să rămână", a declarat finanţatorul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: fcsbsteauafc botosanigolofcaliga 1valeriu ifitme 

viewscnt
Articole similare