Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele informaţii din Gruia. CFR Cluj s-ar fi interesat de Leo Grozavu. Salariu şi bonusuri atrăgătoare

Ultimele informaţii din Gruia. CFR Cluj s-ar fi interesat de Leo Grozavu. Salariu şi bonusuri atrăgătoare

Superliga

Comentarii

CFR Cluj s-ar fi interesat zilele acestea de Leo Grozavu (53 de ani), antrenor care îşi termină contractul cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Leo Grozavu îşi duce la bun sfârşit înţelegerea cu Sepsi. Antrenorul ar fi intrat în vizorul clujenilor, care sunt dispuşi să îi ofere un salariu extrem de motivant, anunţă gsp.ro. Conform sursei citate anterior, ardelenii vor să îi ofere lui Grozavu un salariu de 18.000 de euro pe lună, cu 3.000 de euro peste ce are acum Iordănescu jr. şi cu bonusuri atractive pentru noul sezon.

Grozavu a avut un sezon remarcabil la Sf. Gheorghe: a calificat echipa în play-off şi a avut rezultate bune cu echipele de pe podium.

Ce oferă CFR-ul:

  • salariu de 18.000 milioane de euro
  • 500.000 de euro pentru titlu şi încă 1,2 milioane de euro dacă duce echipa în grupele UCL

Gsp.ro, anunţă că Sepsi îi propune o mărire de la 10.000 de euro la 12.000 de euro!

Anunţul lui Cornel Şfaiţer despre viitorul lui Leo Grozavu

Deşi s-a vorbit despre posibilitatea ca Dan Petrescu să ajungă pe banca celor de la Sepsi, Cornel Şfaiţer, oficialul formaţiei din play-off neagă informaţia şi susţine că echipa îşi doreşte continuitate cu Grozavu, actualul antrenor.

„Am discutat luni cu Leo, am pus câteva lucruri pe hârtie, rămâne să mai discutăm. Eu am fost foarte deschis şi am spus mereu că nu a fost discuţie pentru venirea lui Dan Petrescu, au fost doar speculaţii.

Sunt un om deschis şi când am spus ceva, am fost foarte sincer. Suntem oameni care decidem la Sepsi, comunicăm permanent",
a declarat Cornel Şfaiţer, potrivit Look Sport.

Ce a declarat patronul celor de la Sepsi după înfrângerea cu Academica Clinceni! "Vrem să continuăm cu Leo Grozavu!" Înţepături trimise către FCSB. "Nu mă gândeam că vor juca cu rezervele"

Afla mai multe despre: sepsileo grozavucfr cluj 

viewscnt
Articole similare