Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Uluitor!” Faza care a uimit în FCSB - Petrolul. Veteranul roş-albaştrilor a scăpat cu faţa curată: ”Trebuia acordat penalty!” | EXCLUSIV

”Uluitor!” Faza care a uimit în FCSB - Petrolul. Veteranul roş-albaştrilor a scăpat cu faţa curată: ”Trebuia acordat penalty!” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FCSB a bifat al treilea succes consecutiv în campionat, 1-0 cu Petrolul, iar roş-albaştrii au moralul la cote maxime înaintea derby-ului cu Rapid, programat la sfârşitul acestei săptămâni.

Deşi scorul partidei cu Petrolul reflectă un meci echilibrat, FCSB a controlat partida, iar ”lupii galbeni” nu şi-au creat nicio ocazie clară de a marca. Cu toate acestea, liderul Superligi a scăpat cu faţa curată la o fază din finalul partidei, la care specialiştii au susţinut că gruparea prahoveană trebuia să primească un penalty.

Radunovic o putea îngropa pe FCSB! Gestul stupid care îi putea costa pe roş-albaştrii

În minutul 82 al partidei, Alexandru Işfan a căzut teatral în careul roş-albaştrilor de lângă Risto Radunovic, iar muntenegreanul i-a pus mână în gât adversarului, acuzându-l că a simulat.

Având în vedere că ieşirea nervoasă a jucătorului de la FCSB s-a petrecut într-un moment în care mingea era în teren, Petrolul ar fi putut beneficia de un penalty, dat fiind faptul că infracţiunea s-a petrecut în careul gazdelor. 

Într-un final, Florin Andrei i-a sancţionat pe ambii jucători cu cartonaşul galben, însă nu a acordat penalty pentru Petrolul.

Dan Udrea: Işfan solicită penalty, nu-i nimic, după care Radunovic îi bagă mână-n gât în timp ce mingea este în joc. Uluitoare fază! Ce să fie? Este foarte simplu. Dacă gestul lui Radunovic trebuie sancţionat cu galben, atunci este penalty, dat fiind faptul că mingea este în joc. Judecăm doar dacă gestul este de galben sau nu. Dacă este de galben, atunci este penalty.

Bogdan Cosmescu: Eu zic că este de penalty. Este aceeaşi problemă pe care am avut-o la Petrolul - Universitatea Craiova. Indiviul ăsta nu fluieră, pentru că trebuia galben pentru simulare la Işfan, faza continuă şi Radunovic greşeşte. Trebuie acordat penalty, pentru că faza continuă. Cum să nu dai simulare la asta? 

 

Afla mai multe despre: fcsbpetrolulsuperligăişfanradunoviccosmescudan udrea 

viewscnt
Articole similare