Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club de tradiţie, în pericol! Omul cu bani ameninţă: ”În aceste condiţii, îmi retrag sprijinul financiar”

Un club de tradiţie, în pericol! Omul cu bani ameninţă: ”În aceste condiţii, îmi retrag sprijinul financiar”

Fotbal

Comentarii

Tensiuni în cadrul unui dintre cele mai iubite cluburi din fotbalul românesc: FC Argeş.

Principalul sponsor al clubului FC Argeş, Viorel Tudose, a afirmat în nenumărate rânduri că doreşte schimbarea formei de organizare a clubului, într-o societate pe acţiuni, însă primarul Piteştiului, Cristian Gentea, a afirmat, în cadrul unei emisiuni online că sunt şanse foarte mici ca acest lucru să se întâmple.

Viorel Tudose ameninţă cu retragerea de la FC Argeş

Nemulţumit de modul în care se doreşte conducerea clubului în continuare, Viorel Tudose a declarat că se gândeşte serios să-şi retragă sprijinul financiar chiar de la începutul lunii martie, în plin campionat de Liga 2.

În acest moment, FC Argeş se află pe locul 16, cu 18 puncte adunate după 16 runde, cu şanse doar teoretice de a mai prinde un loc de play-off.

  • În primul meci oficial al anului 2024, FC Argeş a fost învinsă pe terenul celor de la Csikszereda, scor 1-2.

A spus domnul primar şi câţi bani am băgat la echipă? Vreau să vă spun că în ultimele luni, clubul a supravieţuit datorită mie. Eu am mai spus, îmi doresc performanţă la FC Argeş, iar o societate pe acţiuni înseamnă şi transparenţă,

În aceste condiţii, în vară sau chiar la începutul lunii martie îmi voi retrage sprijinul financiar şi voi pleca. Aşa cum am mai spus, nu am venit la FC Argeş decât împins de la spate de iubirea faţă de acest club, de care m-am îndrăgostit de la 4 ani. Nu am nevoie de niciun fel de câştig”, a declarat Viorel Tudose, conform ziartopdearges.ro.

Afla mai multe despre: viorel tudosecristian genteaprimaria pitesti 

viewscnt
Articole similare