Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un Ferrari furat de la Gerhard Berger în 1995 a fost găsit de poliţie după aproape trei decenii

Un Ferrari furat de la Gerhard Berger în 1995 a fost găsit de poliţie după aproape trei decenii

Alte sporturi

Comentarii

Un Ferrari furat de la fostul pilot de Formula 1 Gerhard Berger în urmă cu aproape trei decenii a fost recuperat de poliţie, informează Sky News.

Berger concura în San Marino Grand Prix din 1995, desfăşurat la Imola, în Italia, când Ferrari-ul său F512M a fost furat alături de o altă maşină sport.

Poliţia crede că maşina - o versiune modernizată a emblematicului Ferrari Testarossa - a fost trimisă în Japonia la scurt timp după ce a fost furată.

Maşina sport, vopsită în clasicul roşu Ferrari şi despre care se spune că valorează aproximativ 350.000 de lire sterline, a fost adusă în Marea Britanie la sfârşitul anului 2023.

Ea a intrat în atenţia Poliţiei Metropolitane în luna ianuarie a acestui an, când ofiţerii au primit un raport de la Ferrari.

Ferrari efectuase verificări asupra unei maşini cumpărate de un cumpărător din SUA prin intermediul unui broker din Marea Britanie în 2023, care au dezvăluit că era un vehicul furat.

"Ferrari-ul furat a dispărut timp de mai bine de 28 de ani înainte de a reuşi să dăm de urma lui în doar patru zile. Investigaţiile noastre au fost minuţioase şi au inclus contactarea autorităţilor din întreaga lume”, a declarat Mike Pilbeam, cel care a condus ancheta.

"Am lucrat rapid cu parteneri, inclusiv cu National Crime Agency, precum şi cu Ferrari şi cu dealeri auto internaţionali, iar această colaborare a fost esenţială pentru a înţelege trecutul vehiculului şi pentru a-l împiedica să părăsească ţara”, a adăugat el.

Afla mai multe despre: ferrarigerhard berger,  

viewscnt
Articole similare