Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer la Sepsi! Un jucător al CFR-ului a semnat cu formaţia lui Leo Grozavu

Un nou transfer la Sepsi! Un jucător al CFR-ului a semnat cu formaţia lui Leo Grozavu

Fotbal intern

Comentarii

Cătălin Golofca a semnat oficial cu Sepsi, după ce petrecuse actualul sezon tot la Sf. Gheorghe, sub formă de împrumut.

Cătălin Golofca a semnat oficial cu Sepsi. Fostul jucător al CFR-ului şi FCSB-ului şi-a dat acordul pentru un contract valabil pe doi ani. În vârstă de 31 de ani, aripa dreaptă rămâne la Sf. Gheorghe, după ce petrecuse sezonul 2020/2021 tot cu trupa lui Grozavu, sub formă de împrumut.

Crescut la Suceava, Golofca a devenit cunoscut pe când era la Botoşani şi impresiona pe partea dreaptă a atacului moldovenilor. Prestaţiile sale îi atrăseseră atenţia lui Becali, care a plătit 400 de mii de euro pentru a îl aduce la Bucureşti, în 2017.

Un nou transfer la Sepsi!

Însă, după doar cinci luni în care nu a putut juca la nivelul aşteptat, Golofca a fost vândut înapoi la Botoşani, pentru exact aceeaşi plătită cu puţin timp în urmă. Apoi, jucătorul a început să arate din nou forma care îl recomanda ca un fotbalist de top, iar CFR-ul a ales să nu înveţe din greşelile rivalei.

Clujenii au plătit 500 de mii de euro chiar pentru serviciile sale, dar, din nou, Golofca a lăsat de dorit. Astfel, după doar un an, mijlocaşul a fost trimis sub formă de împrumut la Sepsi, echipă cu care tocmai a semnat definitiv.

În actualul sezon, Golofca a disputat 36 de partide şi a reuşit patru goluri şi patru assisturi.

Afla mai multe despre: cătălin golofcasepsicfr clujtransfer golofca 

viewscnt
Articole similare