Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un singur „tricolor” l-a nemulţumit pe Dumitru Dragomir. „Îşi bate joc de cariera? Să-l cheme Gigi la raport. Să stea dracu’ liniştit!

Un singur „tricolor” l-a nemulţumit pe Dumitru Dragomir. „Îşi bate joc de cariera? Să-l cheme Gigi la raport. Să stea dracu’ liniştit!

Echipa națională

Comentarii

România U21 a învins Ungaria U21, scor 2-1, graţie golurilor marcate de Alexandru Măţan şi Alexandru Paşcanu.

„Tricolorii” au făcut un meci bun şi au atras laude atât din România, cât şi din străinătate. Cu toate acestea, mijlocaşul Olimpiu Moruţan l-a enervat pe Dumitru Dragomir, care a pus tunurile pe tânărul jucător de la FCSB. În opinia lui Dragomir, mijlocaşul joacă doar pentru el şi se gândeşte doar la un eventual transfer pe bani mulţi.

„Băi, Moruţan dacă nu-i spune cineva să joace pentru echipă… el vrea să joace pentru el, să fie vândut, să îşi ia bani mulţi. Să stea dracu’ liniştit! Altfel nu dă doi bani nimeni pe el. Să-l cheme Gigi la raport? Băi băiatule, îţi bagi joc de carieră? Nu joacă nicăieri în lume dacă face treaba asta. Arbitrajul? Cred că e bolnav omul, trebuie un consult medical la arbitru. Nu mai sunt bani, nu s-au făcut încasări, de-aia au scos VAR-ul. Vlad a fost cel mai bun din teren, că a scos pe final de meci. El şi piticul ăsta, Măţan. A dat-o bine, ce mai… 

Mi-au plăcut fundaşii centrali amândoi şi fundaşul stânga Boboc. Ganea în primul meci a jucat extraordinar, nici azi nu a făcut-o rău, chiar dacă îl critică unii. Eu zic că nu ne bat nemţii la tineret, aşa cum nu ne-au bătut olandezii, iar olandezii s-ar putea să îi bată pe nemţi. Echipa Olandei e echipă bună, să ştiţi. Fugi dom’le, Ciobotariu e cel mai bun. A scos, a băgat”, a declarat Dumitru Dragomir la ProSport Live.

România mai are de disputat un singur meci, cu Germania. Aici toate calculele cum se pot califica „tricolorii” mai departe!

 

Afla mai multe despre: romania u21olimpiu morutandumitru dragomirgigi becali 

viewscnt
Articole similare