Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Undă verde” pentru Dănuţ Lupu! Când ar putea fi eliberat din închisoare

”Undă verde” pentru Dănuţ Lupu! Când ar putea fi eliberat din închisoare

Diverse

Comentarii

Fostul internaţional Dănuţ Lupu (56 de ani) a primit o veste bună: ar putea ieşi din închisoare curând.

Dănuţ Lupu a fost condamnat la şapte luni şi zece zile cu executare, în luna octombrie, după ce a fost prins conducând maşina fără carnet.

Dănuţ Lupu ar putea ieşi din închisoare

Potrivit gandul.ro, Dănuţ Lupu a primit ”undă verde” din partea comisiei de eliberare condiţionată a Penitenciarului Rahova.

Peste o lună, fostul internaţional se va prezenta în faţa magistraţilor, iar aceştia vor decide dacă va fi eliberat sau nu.

Având verde – aviz pozitiv – de la comisia de eliberare condiţionată, Dănuţ Lupu va primi termen la instanţa de judecată, fiindcă nu este suficientă doar decizia comisiei, urmând ca magistraţii să aibă ultimul cuvânt.

În mod normal, nu vor fi probleme, iar fostul fotbalist va fi acasă în aproximativ o lună. Numai în circumstanţe cu totul speciale s-ar putea amâna judecarea cererii de eliberare condiţionată”, a anunţat sursa citată.

Dănuţ Lupu îşi regretă faptele

Dănuţ Lupu a spus că regretă că a condus fără permis, dar a spus că ar repeta gestul dacă ar fi o problemă de sănătate.

Fostul fotbalist nu mai are permis de 20 de ani, a încercat de mai multe ori să îl ia din nou, dar a picat de mai multe ori la proba teoretică.

Vreau doar să menţionez că îmi pare rău, dar am fost nevoit să conduc pentru că mă simţeam foarte rău.

Regret faptele, dar nu aveam altă posibilitate. Am sunat la taxi şi la Uber, dar nu am găsit. Am fost nevoit să fac asta când am văzut că nu vine. Nu am făcut accident, nu am fost băut sau drogat”.

Afla mai multe despre: danut lupupenitenciar rahova 

viewscnt
Articole similare