Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Uşa închisă pentru FCSB! Gigi Becali a anunţat public că vrea să-l transfere, dar s-a lovit de refuzul patronului: ”Nu îl dau nici pentru 10 milioane de euro!”

Uşa închisă pentru FCSB! Gigi Becali a anunţat public că vrea să-l transfere, dar s-a lovit de refuzul patronului: ”Nu îl dau nici pentru 10 milioane de euro!”

Superliga

Comentarii

FCSB este 99,99% campioana României, după 1-0 pe terenul CFR-ului. Roş-albaştrii sunt la 13 puncte de locul doi, iar primul titlu după nouă ani de secetă poate fi obţinut chiar săptămâna vitioare

Gigi Becali ,patronul FCSB-ului, a anunţat că pregăteşte investiţii masive, în cazul în care echipa sa va cuceri titul de campioană şi implicit va participa în preliminariile Ligii Campionilor.

După meciul cu CFR, Gigi Becali a dezvăluit că se gândeşte să îl oferteze pe Marius Ştefănescu, jucătorul cu cea mai mare cotă din piaţă din lotul lui Sepsi Sfântu Gheorghe. 

Laszlo Diosezgi îl lasă cu ochii în soare pe Gigi Becali: ”Nu îl dau pe Ştefănescu la FCSB nici pentru 10 milioane”

Deşi nu este prima dată când se vorbeşte despre interesul lui FCSB pentu Marius Ştefănescu, se pare că mutarea nu se va realiza nici în cazul în care roş-albaştrii se vor încorona campioni ai României.

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a susţinut cu tărie că nu îl va lăsa pe Ştefănescu să plece la gruparea bucureşteană nici în schimbul fantezistei sume de 10.000.000 de euro, punând această decizie pe seama unor principii pe care şi le-a impus încă din momentul în care a înfiinţat clubul covăsnean.

”Domnul Becali nu ştie că la noi, la secui, există un proberb: <<Cuvântul dat este mai presus decât orice!>>

Nu îl dau pe Ştefănescu la FCSB nici pentru 10.000.000 de euro. Nu cred că Gigi Becali va da 10.000.000 plus un euro. Cinstea şi onestitatea noastră nu se pot cumpăra cu nimic. Noi din prima aşa am conceput să facem, un club care să fie respectat în toată ţara. Este subiect închis.

Cred că poate fi interes pentru Ştefănescu de la alte 10.000 de cluburi din Europa”, a spus Laszlo Dioszegi, la Fanatik.

În vârstă de 25 de ani, Marius Ştefănescu a marcat 12 goluri şi a livrat şase pase decisive în 39 de meciuri în toate competiţiile în tricoul lui Sepsi

  • Cota de piaţă a lui Marius Ştefănescu este estimată de Transfermarkt la 1.600.000 de euro.

Afla mai multe despre: sepsifcsbsuperligagigi becalilaszlo diozegi 

viewscnt
Articole similare