Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de la FCSB anticipase problemele de la Rapid: „Nici nu mă gândeam că se va lupta la titlu!” | EXCLUSIV

Fotbalistul de la FCSB anticipase problemele de la Rapid: „Nici nu mă gândeam că se va lupta la titlu!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Valentin Creţu este foarte aproape de a câştiga titlul de campion cu FCSB. Fundaşul a analizat parcursul din play-off şi a prefaţat de asemenea derby-ul de sâmbătă cu rivala Rapid.

Parcursul din play-off al celor de la Rapid, anticipat de un fotbalist de la FCSB

Deşi formaţia din Giuleşti era considerată principala rivală a FCSB-ului în lupta pentru titlu, parcursul dezamăgitor din play-off a pus capăt speranţelor la campionat în tabăra Rapidului. Valetin Creţu spune că el anticipase acest parcurs, fiind convins încă din startul play-off-ului că nu Rapid este principala adversară, ci formaţia din Gruia.

„Din ce am văzut şi în meciul cu Sepsi, da, sunt d e bătut, dar nu ştiu, vedem. Noi suntem bine pregătiţi şi abia aşteptăm meciul. Nu e bine ce se întâmplă acolo. Când pleacă un antrenor, unii jucători sunt supăraţi, alţii fericiţi. Nici nu ştiu cum să-i zici, dar eu zic că petnru noi e un avantaj că a plecat Bergodi.

Sincer, nu mă gândeam că Rapidul este contracanditata la titlu. Mă gândeam la CFR Cluj, că au forţă, au câştigat campionate şi au adus jucători de calitate. La ei mă gândeam cel mai mult, la CFR Cluj. Dar s-au ţinut foarte bine şi cei de la Rapid până la un moment dat. Puteau fi mult mai bine după ce ne-au bătut pe noi.

Nu pot să vorbesc despre ce s-a întâmplat acolo, dar mă bucur pentru noi că am câştigat cele 3 meciuri şi am ajuns la o distanţă mai mare”, a declarat Valentin Creţu în exclusivitate pentru Orange Sport.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Valentin Creţu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: valentin cretufcsbrapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare