Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti proaste pentru Becali! Ce probleme are Zahovic, jucătorul cu care FCSB vrea să atace titlul

Veşti proaste pentru Becali! Ce probleme are Zahovic, jucătorul cu care FCSB vrea să atace titlul

FCSB

Comentarii

Luka Zahovic (22 ani) este ţinta numărul 1 pentru FCSB în următoarea săptămână, Gigi Becali încercând să-l aducă pe tânărul atacant sloven de la Maribor pentru a-şi rezolva problemele din atac.

Zahovic, fost junior la Benfica şi Valencia, face spectacol în Slovenia, acolo unde a marcat 33 de goluri în precedentele două sezoane. Totuşi, în stagiunea anterioară, atacantul a suferit două intervenţii chirurgicale la umărul stâng, care l-au ţinut departe de gazon mai bine de 100 de zile!

Prima oară s-a operat în luna august 2017, iar la scurt timp după revenirea pe teren, în luna octombrie, a ajuns din nou „la cuţit”, după ce una dintre tijele metalice pe care le avea în umăr s-a deplasat  în urma unei căzături suferite la antrenament. 

Mai mult, Zahovic nu a părut pregătit pentru a face pasul spre un campionat puternic în 2015, atunci când Heerenveen l-a achiziţionat pentru 700 de mii de euro. În doi ani petrecuţi în prima ligă olandeză, atacantul nu a marcat niciun gol şi a evoluat în doar şase partide. Maribor l-a împrumutat şi ulterior l-a cumpărat pentru 250 de mii de euro. 

Interesant este că Becali declara în urmă cu două săptămâni că vrea să scape de un jucător din actualul lot tocmai pentru că nu poate evolua la un nivel înalt: "De Amorim nu are valoare, dacă l-am renegat şi l-am trimis la Kayserispor. Lui i s-au dat şanse şi când a intrat, nu a făcut bine. El e băiat talentat, dar nu poate la nivel înalt".

Afla mai multe despre: luka zahovicfcsbmariborheerenveen 

viewscnt
Articole similare