Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | AC Milan, victorie la zero. Sassuolo - Juventus, povestea unui autogol antologic. Rezultatele zilei în Serie A

VIDEO | AC Milan, victorie la zero. Sassuolo - Juventus, povestea unui autogol antologic. Rezultatele zilei în Serie A

Serie A

Comentarii

AC Milan a trecut la limită de Verona, Sassuolo a învins-o spectaculos pe Juventus, iar Lazio s-a încurcat cu Monza.

AC Milan - Hellas Verona 1-0

Milanul lui Pioli nu a convins, dar a luat punctele cu Hellas Verona. Rafa Leao a marcat unicul gol al partidei cu Verona, de pe San Siro.

Portughezul a profitat de pasa lui Giroud şi l-a executat pe Montipo. Folorunsho a avut cea mai mare ocazie a oaspeţilor.

”Diavolii” puteau să risipească orice emoţie în finalul meciului. Americanul Musah a şutat în Montipo. Jovic a fost şi el la un pas de primul gol în tricoul milanez, dar portarul Veronei s-a opus din nou.

Sassuolo - Juventus 4-2

A fost comedia erorilor pe Mapei Stadium. Juventus s-a făcut de râs în deplasarea cu Sassuolo şi a pierdut primul meci din acest sezon de Serie A.

Szczesny a comis-o la şutul lui Lauriente. La poarta cealaltă, Vina şi-a învins propriul portar. Sassuolo era în avantaj la pauză, după reuşita din marginea careului a lui Berardi. 

Juventus a mai egalat o dată prin Chiesa. Szczesny a respins în faţă şutul lui Lauriente, iar Pinamonti a marcat simplu.

Seara fostei campioane s-a terminat exact cum a început, cu un autogol de cascadorii râsului. Gatti a încercat să îi paseze portarului, dar mingea a sfârşit în plasa porţii lui Juve pentru a patra oară.

Afla mai multe despre: serie aac milanjuventussassuolo 

viewscnt
Articole similare