Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Asigurări pentru rapidişti! "Vom promova şi ne vom numi FC Rapid!" Promisiunea făcută în direct de Ovidiu Burcă

VIDEO | Asigurări pentru rapidişti! "Vom promova şi ne vom numi FC Rapid!" Promisiunea făcută în direct de Ovidiu Burcă

Fotbal intern

Comentarii

Team managerul Academiei Rapid, Ovidiu Burcă, a vorbit la Telekom Sport despre situaţia în care se regăseşte echipa sa. Burcă a infirmat zvonurile care dădeau imposibilă promovarea echipei în Liga a III-a la finalul acestui sezon, deoarece echipa nu a obţinut Certificatul de Identitate sportivă necesar pentru a promova.


Burcă spune că problemele vor fi rezolvate cu siguranţă şi, mai mult, echipa va primi şi dreptul de a folosi numele FC Rapid.

Vezi mai jos intervenţia lui Ovidiu Burcă din Sport Report.



"Am văzut şi eu nebunia creată. Vreau să-i asigur din capul locului pe fanii noştri că vom obţine CIS-ul (n.r. certificatul de identitate sportivă), în ciuda a ceea ce se spune. Vă asigur că Academia Rapid va promova la sfârşitul acestui an competiţional şi va avea CIS, deci dreptul sportiv de a participa în Liga a III-a la anul, dacă vom câştiga acest drept pe teren. Şi eu cred că aşa va fi. Mai mult, eu sunt ferm convins că începând de la anul Academia Rapid se va numi FC Rapid. Asta ca să îndepărtez toate urmele de îndoială.

Nu ne gândeam niciodată că vom întâmpina atâtea obstacole şi atâtea piedici chiar de la oameni aşa-zis rapidişti. Nu credeam că vom întâlni atâta adversitate. E sloganul Singuri împotriva tuturor. Acum suntem mai singuri împotriva tuturor. Pentru că cei singuri s-au dezbinat în ultimii ani şi au apărut diferite facţiuni.

Noi nu suntem nici jurişti, nici avocaţi, nici oameni cu interese ascunse"
, a declarat Ovidiu Burcă la Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: burcaacademia rapidproblemecis,  

viewscnt
Articole similare