Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Barcelona - PSG 1-4 (4-6 la general). Catalanii, ”mitraliaţi” la ei acasă! Parisul lui Mbappe merge în semifinale. Meci infernal pentru Istvan Kovacs

VIDEO | Barcelona - PSG 1-4 (4-6 la general). Catalanii, ”mitraliaţi” la ei acasă! Parisul lui Mbappe merge în semifinale. Meci infernal pentru Istvan Kovacs
Comentarii

PSG a învins-o catagoric pe Barcelona în Catalonia, 4-1, iar echipa lui Luis Enrique va da piept în semifinalele Ligii Campionilor cu Borussia Dortmund.

VIDEO | Barcelona - PSG 1-4 (Raphinha 12/ Dembele 40, Vitinha 54, Mbappe 61, 89) (4-6 la general)

Echipele de start

  • Barcelona: Ter Stegen - Kounde, R. Araujo, Cubarsi, Cancelo - De Jong, Gundogan, Pedri - Yamal, Lewandowski, Raphinha
  • Rezerve: I. Pena, Astralaga, I. Martinez, F. Torres, J. Felix, Alonso, O. Romeu, Roque, Casado, Fermin, Guiu, Fort
  • PSG: Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, L. Hernandez, N. Mendes - Zaire-Emery, Vitinha, F. Ruiz - Dembele, Mbappe, Barcola
  • Rezerve: Navas, Tenas, Ugarte, G. Ramos, Asensio, Danilo, Lee, K. Muani, Mukiele, Soler, L. Beraldo, Skriniar

Min 90+8. Meciul s-a terminat, scor 1-4. PSG se califică în semifinalele Ligii Campionilor, unde va da piept cu Borussia Dortmund!

Min 89. GOOOOOOOOOL PSG! Mbappe îndeplineşte o simplă formalitate şi face 4-1.

Min 78. Ocazie pentru Barcelona! Raphinha trimite puţin pe lângă poartă.

Min 61. GOOOOOOOOL PSG! Mbappe transformă cu multă siguranţă.

Min 60. Penalty pentru PSG! Istvan Kovacs arată punctul cu var, după un fault făcut de Cancelo asupra lui Dembele.

Min 54. GOOOOOOOOL PSG! Vitinha egalează cu un şut plasat din afara careului. În acest moment, situaţia per ansamblu este egală.

Min 46. A început repriza a doua.


Min 45+4. Prima repriză s-a terminat, scor 1-1.

Min 40. GOOOOOOOL PSG! Ousmane Dembele restabileşte egalitatea din faţa porţii, după o acţiune pe stânga a lui Bradley Barcola.

Min 29. Cartonaş roşu pentru Barcelona! Ronaldo Araujo îl faultează pe Bradley Barcola din postura de ultim apărător, iar Istvan Kovacs îl trimite mai devreme le vestiare.

Min 27. Ocazie mare pentru PSG! Mbappe şutează din interiorul careulu, dar Ter Stegen respinge.

Min 20. Ocazie uriaşă pentru Barcelona! Lewandowski trimite peste poartă din poziţie ideală.

Min 12. GOOOOOOOL BARCELONA! Raphinha deschide scorul după o incursiune pe partea dreaptă a lui Lamine Yamal.

Min 1. A început meciul!


Barcelona şi PSG dispută, marţi, 16 aprilie, returul sferturilor de finală dn Liga Campionilor pe terenul catalanilor, care pleacă în avantaj minim după partda de pe Parc des Princes. Barcelona s-a impus cu 3-2 în Franţa şi pleacă favorită pentru calificarea în semifinale.

Diferenţa nu este una mare, totul se poate decide pe terenul Barcelonei şi rămâne de văzut care echipă va obţine calificarea în careul de aşi al Ligii Campionilor. Fără Sergi Roberto şi Andreas Christesen, suspendaţi, Xavi îi are din nou la dispoziţe, apţi, pe Pedri şi De Jong, care au jucat o parte din meci şi în Franţa.

De partea cealaltă, Kylian Mbappe a fost şters în meciul din tur şi trebuie să dea o replică, având în vedere că este jucătorul de la care Luis Enrique şi compania aşteaptă cel mai mult. Şeptarul se află la final de contract cu PSG şi va pleca, cel mai probabil la Real Madrid, la vară.

PSG a obţinut calificarea în faza următoare a Ligii Campionilor la ultima întâlnire directă cu Barcelona, în sezonul 2020/2021: 4-1 pe Camp Nou, hat-trick Mbappe, 1-1 pe Parc des Princes.

Afla mai multe despre: live video barcelona psglive barcelona psgbarcelona psg live video liga campionilorlive video barcelona psg champions league 

viewscnt
Articole similare