Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cea mai penibilă simulare a săptămânii! Casemiro, lovit de un glonţ fantomă în meciul cu Tottenham :)

VIDEO | Cea mai penibilă simulare a săptămânii! Casemiro, lovit de un glonţ fantomă în meciul cu Tottenham :)
Comentarii

Casemiro a oferit una dintre cele mai amuzante faze din această etapă a Ligii Campionilor, în Tottenham - Real Madrid 3-1. Mijlocaşul de 25 de ani a încercat prea mult să-l impresioneze pe arbitru, într-o situaţie în care a fost dezechilibrat de Winks.

Minutul 38, 1-0 pentru Tottenham, Real Madrid face eforturi pentru a restabili egalalitatea, după ce Alli a deschis scorul în minutul 27. Jucătorii lui Zidane sunt în jumătatea adversă, mingea ajunge la Casemiro, care încearcă să-şi găsească o poziţie din care să dea o pasă bună. Mijlocaşul lui Real Madrid este însă foarte deranjat de o mână pusă pe el de Winks.

Atât de deranjat, încât pare că a fost împuşcat, schiţează câţiva paşi şi cade ca şi cum ar fi fost ameţit de durere. Comentatorul Emil Grădinescu s-a amuzat şi el de fază: ”A căzut ca un actor de dramă. Este rănit, este împuşcat, îşi pierde controlul...”



Cuneyt Cakir, centralul partidei, a fost şi el impresionat de ”drama” lui Casemiro, astfel că a dus hotărât fluierul la gură şi a dictat fault pentru Real Madrid.

VEZI AICI TOATE REZUMATELE DIN CHAMPIONS LEAGUE!

Afla mai multe despre: casemiroreal madridtottenham 

viewscnt
Articole similare