Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CS U Craiova o bate lejer pe Sepsi şi se califică în optimile Cupei României

VIDEO | CS U Craiova o bate lejer pe Sepsi şi se califică în optimile Cupei României

Cupa României

Comentarii

CS U Craiova s-a impus în faţa celor de la Sepsi, scor 2-0, la capătul unei partide pe care a controlat-o de la un capăt la celălalt. Mitriţă a contribuit din plin la rezultatul bun al echipei. Mijlocaşul Craiovei a marcat primul gol al partidei şi a mai trimis de două ori mingea în bară.

Echipa craioveană se impune din nou în Cupa României, în faţa echipei din Sf. Gheorghe, după ce anul trecut, în aceeaşi fază a competiţiei, a învins-o cu 1-0, cu un gol marcat în prelungiri (minutul 117).

Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly - Burlacu, Oros, Dima, Dumbravă, Petrovikj, Mitra, Huiban, Cl. Herea, Papsys, Nikolic
  • CSU Craiova: Calancea - Spahija, Datkovic, T. Ferreira - Dimitrov, Screciu, Mateiu, Briceag - Mitriţă, M. Roman, Burlacu

LIVE VIDEO | SEPSI - CSU CRAIOVA 0-2 (Mitriţă 27, Băluţă 88)

FINAL

Min. 88: GOOOL Craiova! Acţiune superbă a lui Băluţă.

Min. 69: Ocazie pentru Craiova! Acelaşi Mitriţă trimite din nou în bară. Craiova primeşte o lovitură liberă din marginea careului de 16 metri, iar Mitriţă trimite în bara porţii apărate de Niczuly.

Min. 58: Ocazie pentru Craiova! Mitriţă iese din nou la rampă, trimite în bară din lovitură liberă.

Min. 52: Craiova controlează partida. Sepsi nu a mai ieşit de minute bune din propria jumătate.

PAUZĂ

Min. 27: GOOOL Craiova! Mitriţă scapă spre poarta lui Niczuly şi-l execută cu un şut în colţul stâng al porţii.

Min. 24: Cele două echipe s-au mai întâlnit în Cupa României în 2016, tot în 16-imile competiţiei. Craiova se impunea atunci cu 1-0, în prelungiri (minutul 117).

Min. 1: A început meciul

Trei meciuri din 16-imile Cupei României vor pune faţă în faţă echipe din Liga I. Una dintre ele este Sepsi Sf. Gheorghe - CS U Craiova. Cele două se întâlnesc astăzi, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro. 

Sepsi - CS U Craiova, echipele probabile

Sepsi: Miron - Burlacu, Ghinga, Damian, Dumbravă - Petre, Petrovikj, Fulop, Astafei - Nikolic, Hadnagy

CS U Craiova: Calancea - Martic, Ferreira, Kelic, Briceag - Mateiu, Dimitrov, Screciu - Gustavo, Băluţă, Bancu

Interesant este că Sepsi şi CS U Craiova s-au întâlnit şi în sezonul trecut în aceeaşi fază a Cupei României. Anul trecut, pe 25 octombrie, oltenii o eliminau pe Sepsi, pe atunci în Liga a II-a, după prelungiri. CS U Craiova s-a calificat în optimi după golul marcat de Andrei Ivan, ajuns între timp la FC Krasnodar, în minutul 100.

LIVE VIDEO Cupa României - Aici ai programul complet din 16-imile de finală

După un start de sezon promiţător, Sepsi Sf. Gheorghe şi-a pierdut din eficienţă. Acum, echipa pregătită de Valentin Suciu are şapte meciuri consecutive fără victorie în Liga I şi a picat pe locul de baraj. În urmă cu doar o lună, Sepsi a pierdut meciul din campionat cu CS U Craiova, după o partidă cu cinci goluri marcate. Burlacu a deschis atunci scorul, însă Hadnagy a egalat imediat. Gustavo i-a readus pe olteni în avantaj, din penalty, dar Astafei a egalat din nou. Lovitura de graţie a dat-o Bancu în minutul 79.

LIVE VIDEO Sepsi - CS U Craiova, marti, 20:30

În schimb, CS U Craiova stă mult mai bine. Oltenii n-au mai pierdut un meci de şase etape şi au patru victorii în ultimele cinci partide disputate. În urma succesului de la Concordia Chiajna, din weekendul trecut, echipa pregătită de Devis Mangia a venit la un singur punct de liderul CFR Cluj.

Afla mai multe despre: cs u craiovasepsiliga 1campionat 

viewscnt
Articole similare