Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu a continuat ”tirurile”: ”Suntem cea mai dezavantajată echipă din România în ultimii 10 ani”

VIDEO | Dan Petrescu a continuat ”tirurile”: ”Suntem cea mai dezavantajată echipă din România în ultimii 10 ani”

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu a continuat războiul cu arbitrii. Într-o conferinţă de presă, organizată vineri, antrenorul CFR-ului a precizat că echipa sa e ”cea mai dezavantajată echipă din România din ultimii 10 ani”.

”Am avut vreo 10 penalty-uri în 4 meciuri. Asta e opinia mea, fiecare are opinia lui. Nu cred că înainte, jocul nostru era mai consistent, mai bun. Pur şi simplu înainte primeam ce trebuia să primim. Eu sunt foarte nemulţumit de felul în care suntem arbitraţi Suntem cea mai dezavantajată echipă din România din ultimii 10 ani. Eu nu am mai văzut aşa ceva. Şi asta pentru că înainte, la televizor, vedeam anumite persoane care vorbeau numai de CFR, care o luase în faţă şi deranja. Am deranjat pe toata lumea şi ne-a oprit nu ştiu cine şi cum,  dar au reusit! Noi venim cu faze evidente şi clare, chemăm toţi arbitrii din lume dacă vreţi şi vă arătam ce am avut noi”, a declarat Petrescu
 
 
”Eu simt că toată lumea e împotriva CFR-ului acum. Nu ştiu ce va fi când vom juca şi foarte rau şi foarte slab. Atunci va fi mai greu. Dacă era proba video cum a promis domnul Iorgulescu, vă promit că aveam 8 puncte în plus. Am avut goluri marcate, goluri clare cu Steaua şi cu Botosani. Am avut penaly-uri clare şi toţi specialiştii au spus că a fost penalty. Şi-au bătut joc de noi,  ne-au luat la mişto. Cel puţin la ultimul meci, au trimis un arbitru care nici nu ştiu unde a arbitrat. Ăla a fost debutul lui, saracul nu vedea nicio fază. Cum să nu vezi nicio faza din 8 faze în careu?!”, şi-a continuat ”tirurile” antrenorul CFR-ului.
 

 

Afla mai multe despre: cfr clujdan petresculiga 1razboi cu arbitrii 

viewscnt
Articole similare