Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Debut perfect pentru Ianis Stoica! La 14 ani, cel mai tânăr jucător din istoria steliştilor a marcat la primul său meci: ”Ieri îmi făceam temele, azi am dat gol pentru Steaua”

VIDEO | Debut perfect pentru Ianis Stoica! La 14 ani, cel mai tânăr jucător din istoria steliştilor a marcat la primul său meci: ”Ieri îmi făceam temele, azi am dat gol pentru Steaua”galerie foto

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a menajat mai mulţi jucători pentru meciul cu Sănătatea Cluj, iar în lotul celor de la FCSB şi-au făcut loc câţiva tineri fotbalişti de la echipa secundă. Printre aceştia s-a aflat şi Ianis Stoica, fiul lui Pompiliu Stoica.

”Este incredibil ce mi se întâmplă! Nici nu mă gândeam că o să joc atât de mult şi nici că o să marchez. Credeam că voi intra şi eu cinci minute, pe final, dar n-a fost aşa. Când am auzit că sunt convocat, nu mi-a venit să cred, am întrebat de trei ori dacă e adevărat.

Cu Alibec, Budescu şi Filip am vorbit cel mai mult la echipa mare. Dică mi-a zis să am încredere în mine şi să nu am frică. Tatăl meu nu mi-a dat prea multe sfaturi înainte de meci, n-a vrut să pună presiune pe mine, dar probabil că o să vorbim acum după.

Duminică îmi făceam temele, acum am debutat la Steaua şi am dat şi gol. Îmi doresc să iau lucrurile pas cu pas, să fiu serios în continuare şi sigur voi reuşi să ajung un fotbalist bun. Am forţă şi viteză, trebuie să mai lucrez la tehnică”, a spus Ianis Stoica.

UPDATE: Pe final de meci, Ianis Stoica a reuşit să marcheze şi a avut parte de debutul perfect! La 14 ani, Ianis este cel mai tânăr jucător din istoria steliştilor.

UPDATE: Ianis Stoica a debutat la FCSB! Nicolae Dică l-a trimis în teren pe puştiul de 14 ani în minutul 60 al meciului cu Sănătatea Cluj, la scorul de 5-0 pentru FCSB

Ianis Stoica, fiul lui Pompiliu Stoica, fost jucător şi dublu campion cu Steaua, se află pe banca de rezerve a FCSB-ului în meciul cu Sănătatea Cluj din Cupa României.

Băiatul are 14 ani şi este cel mai mic jucător al roş-albaştrilor. Alături de el, Dică l-a luat şi pe Ştefan Pacionel, un tânăr de 18 ani, care a mai trecut şi pe la CSU Craiova.

Mi-ar plăcea să joc la Steaua, dar şi la Petrolul pentru că aici am învăţat să joc fotbal de când eram mic, am învăţat pasele de la şase ani şi să ştiu ce-i ăla fotbalul, iar Steaua joacă în Europa League”, declara Ianis Stoica în urmă cu doi ani, când era legitimat la juniorii Petrolului.

Pompiliu Stoica (41 de ani) a evoluat timp de patru sezoane pentru Steaua, între 2000 şi 2004, fiind unul dintre jucătorii preferaţi ai tehnicianului din acea perioadă, Victor Piţurcă. La Steaua, fostul fundaş stânga a cucerit două titluri de campion, în sezoanele 2000-2001 şi 2004-2005 (a jucat doar în tur). Pompiliu Stoica a strâns şi şase selecţii în naţionala României, pentru care a marcat un gol.

Afla mai multe despre: ianis stoicapompiliu stoicafcsbsanatatea cluj,  

viewscnt
Articole similare