Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Duel de vis între Giannis şi LeBron! Cleveland a câştigat, dar uriaşul lui Milwaukee şi-a depus candidatura la titlul de MVP!

VIDEO | Duel de vis între Giannis şi LeBron! Cleveland a câştigat, dar uriaşul lui Milwaukee şi-a depus candidatura la titlul de MVP!galerie foto

NBA

Comentarii

Meciul serii în NBA s-a disputat în Cleveland, acolo unde Cavaliers i-au înfruntat pe cei de la Milwaukee Bucks. Vice-campioana a avut câştig de cauză, impunându-se cu 124 la 119.

Am avut parte de un nou duel mult aşteptat între LeBron James şi Giannis Antetokounmpo. "Regele" a încheiat partida cu 30 de puncte, 9 assist-uri şi 8 recuperări, în timp ce starul oaspeţilor a avut 40 de puncte, 9 recuperări şi 3 assist-uri.

Antetokounmpo este cel mai prolific marcator din NBA în acest start de sezon, având o medie de 31 de puncte înscrise per meci. Totuşi, echipa sa are o serie de patru înfrângeri consecutive şi a pierdut pentru a doua oară în faţa lui Cleveland.

Tot aseară, OKC, cu Paul George şi Carmelo Anthony într-o zi de coşmar, a pierdut în Sacramento, scor 86-94. Doar opt din totalul celor 33 de aruncări combinate de George şi Melo şi-au atins ţinta. Westbrook s-a descurcat ceva mai bine, terminând partida cu 20 de puncte, 12 recuperări şi 6 assist-uri. 

Afla mai multe despre: milwaukee buckscleveland cavaliersnbalebron james 

viewscnt
Articole similare