Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Emilie Arntzen, după Esbjerg - CSM Bucureşti 32-28: ”Am luat prea multe goluri! Trebuie să găsim soluţii”

VIDEO | Emilie Arntzen, după Esbjerg - CSM Bucureşti 32-28: ”Am luat prea multe goluri! Trebuie să găsim soluţii”

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a pierdut la patru goluri diferenţă, duminică, în deplasare, împotriva celor de la Esbjerg, scor 28-32 (13-17), în manşa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

  • Returul are loc o săptămână mai târziu, pe 7 mai, la Bucureşti.

Apărarea a trădat-o pe CSM Bucureşti, în Danemarca

Cea mai bună marcatoare a partidei a fost norvegianca Emilie Hegh Arntzen, cu 10 reuşite, din 16 aruncări.

  • Iată şi celelalte marcatoare ale CSM-ului: Cristina Neagu 7, Siraba Dembele Pavlovic 5, Elizabeth Omoregie 3, Malin Larsen Aune 1, Marina Sudakova 1, Crina Pintea 1.

Emilie Arntzen consideră că CSM Bucureşti a pierdut meciul în apărare, acolo unde ”tigroaicele” nu au fost prea inspirate şi au lăsat multe culoare libere adversarelor, pe unde au pătruns şi au marcat nestingherite.

Cu toate acestea, scandinava este sigură că staff-ul bucureştencelor vor găsi cele mai bune soluţii ca la partida retur apărarea să fie reparată, iar CSM să meargă în Final Four.

Cred că ne-am chinuit puţin în apărare. 32 de goluri încasate? Da, sunt prea multe. Ştiam că este greu să joci împotriva celor de la Esbjerg, dar este puţin dezamăgitor în acest moment. Dar trebuie să ne reamintim că mai avem un meci, acasă, şi trebuie să fim pregătite şi cred că mai avem şanse de calificare.

 

(n.r. - Ce trebuie reglat pentru retur?) Cum am spus, cred că apărarea. Trebuie să fim mai puternice acolo, ca să evităm să mai primim goluri aşa uşoare. Aşa cum au făcut în acest meci. De asemenea, pe pivot. A fost prea liber. Trebuie să găsim soluţii şi cu siguranţă o vom face”, a declarat Emilie Hegh Arntzen după meci.

VIDEO: Emilie Arntzen, după Esbjerg - CSM Bucureşti

Afla mai multe despre: arntzencsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare