Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Alexa surprinde: ”Piţurcă ar fi fost o mişcare senzaţională pentru Dinamo"

VIDEO EXCLUSIV | Alexa surprinde: ”Piţurcă ar fi fost o mişcare senzaţională pentru Dinamo"

Superliga

Comentarii

Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Report”, Dan Alexa a afirmat că venirea lui Piţurcă la Dinamo ar fi fost o ”mişcare senzaţională”. Fostul jucător a analizat lotul celor de la Dinamo şi a ajuns la concluzia că este peste cel al Astrei sau botoşaniului.

Chiar dacă Victor Piţurcă este un stelist convins, el susţinând activ proiectul armatei (CSA Steaua Bucureşti), Dan Alexa este de părere că ar fi fost o alegere bună pentru Dinamo.

”Eu cred că Dinamo are nevoie de un atrenor gen locomotivă, gen... cred că dacă ar fi venit Victor Piţurcă ar fi făcut o mişcare senzaţională. Pentru că în momentul ăsta pentru ce-i la Dinamo cred că un antenor cu personalitate, un antrenor care să fie vioara întâi, un antrenor care să decidă, un antrenor care să fie implicat, un antrenor cu foarte multă personalitate... Dinamo are nevoie de lucrul ăsta.

Cred că ceea ce se întâmplă la Dinamo, că tot am auzit speculaţia cu valoarea lotului... cu siguranţă Dinamo nu are valoarea lotului lui Steaua, cu siguranţă Dinamo nu are valoarea lotului lui CFR sau Craiova, dar vă spun sincer şi e părerea mea, Dinamo are lot peste Botoşani, are lot peste Astra (o echipă încropită în vară şi bravo lor), Dinamo are lot peste Poli Iaşi”, a declarat Alexa la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamoliga 1dan alexa,  

viewscnt
Articole similare