Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fază incredibilă în Primera. Portarul Neto putea să fie eroul Valenciei în meciul cu Villarreal

VIDEO | Fază incredibilă în Primera. Portarul Neto putea să fie eroul Valenciei în meciul cu Villarrealgalerie foto

La Liga

Comentarii

Valencia a pierdut cu 1-0 în faţa lui Villarreal, deşi a dominat partida şi a ratat ocazii după ocazii. Inclusiv portarul Neto putea să înscrie, dar şutul acestuia a fost dezamăgitor.

A fost o etapă excelentă pentru FC Barcelona. Catalanii au câştigat cu 3-0 pe terenul rivalei Real Madrid, iar Atletico şi Valencia - celelalte urmăritoare s-au împiedicat. ”Liliecii” au pierdut cu 1-0 contra lui Villarreal, deşi au ratat multe ocazii foarte clare de gol. Valencia a fost însă umărită de ghinion. Unicul gol al partidei a fost marcat de Bacca, în minutul 24. A urmat un asalt la poarta lui Villarreal, dar Valencia a rămas în 10 oameni în minutul 60, când Zaza a văzut al doilea galben.

Chiar şi aşa, Valencia putea egala. Una dintre aceste situaţii a avut loc în ultimul minut de prelungire. La un corner de pe partea stângă, portarul Neto a urcat în careu. Şi a fost aproape să înscrie. Fostul coleg al lui Tătăruşanu la Fiorentina a primit într-o poziţie foarte bună, dar şutul a fost o totală dezamăgitoare.

Clasamentul în Spania, după această etapă:

Afla mai multe despre: valenciavillarrealneto 

viewscnt
Articole similare