Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB, de neoprit! A treia victorie la rând în Liga Europa. Meci senzaţional făcut de Gnohere!

VIDEO | FCSB, de neoprit! A treia victorie la rând în Liga Europa. Meci senzaţional făcut de Gnohere!galerie foto

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB are maximum de puncte după primele trei etape disputate în grupa G a Ligii Europa. În Israel, trupa pregătită de Nicolae Dică a învins-o cu 2-1 pe Hapoel Beer Shev, graţie lui Gnohere, care a marcat de două ori! Asta în condiţiile în care ”Bizonul” a intrat în minutul 69 al partidei!

Experimentul lui Nicolae Dică în ofensivă n-a dat randament cu Tănase vârf împins. Antrenorul FCSB şi-a reparat greşeala în minutul 69 atunci când l-a introdus pe Harlem Gnohere. La 18 secunde distanţă, atacantul francez a şi marcat, după o fază creată de Teixeira. ”Bizonul” n-avea să se oprească aici. Cinci minute mai târziu, ajutat şi de o centrare excelentă a lui Bundescu, a făcut 2-0! Israelienii au marcat şi ei, în minutul 88, prin Cuenca, fostul jucător al Barcelonei, însă cele trei puncte au rămas ale Stelei.

În celălalt meci al grupei, FC Lugano a învins-o surprinzător pe Viktoria Plzen, scor 3-2.

Iată cum arată grupa Stelei după primele trei etape:

Beer Sheva - FCSB 1-2 (Cuenca 88 / Gnohere 70, 75)

Min 90+4. Final de meci. Steaua ajunge la a treia victorie consecutivă în grupele Ligii Europa!

Min 88. Beer Sheva reduce din diferenţă după golul marcat de Cuenca, fostul jucător al Barcelonei!

Min 75. GOOOOOOL FCSB. DUBLĂ Gnohere. Budescu trimite o centrare precisă, iar Gnohere reia imparabil!!!

Min 69. GOOOOOOL FCSB! Gnohere reuşeşte să deschidă scorul în Israel, după ce a şutat excelent din întoarcere!

Min 66. Niţă o salvează din nou pe Steaua! Scoate un şut din câţiva metri!

Min 61, FCSB scăzut ritmul faţă de prima repriză. Hapoel controlează jocul în aceste momente.

Min 57. Iese Man şi intră Coman.

Min 47. Dragoş Nedelcu şutează de la mare distanţă, însă mingea trece alături.

Min 46. A început repriza secundă!

Pauză în Israel!

Min 28. Niţă are o intervenţie excelentă la un şut periculos!

Min 26. Fază frumoasă creată de Man şi Budescu. Finalizarea n-a fost chiar atât de bună, întrucât Teixeira a şutat într-un adversar!

Min 24. Ogu şutează puternic din marginea careului, dar bine că mingea a fost deviată în corner. Se ducea prea bine!

Min 23. Benzar se accidentează grav, iar în locul său va intra Enache.

Min 17. Hapoel înscrie un gol superb, dar arbitrul anulează reuşita pe motiv de ofsaid.

Min 8. FCSB controlează foarte bine meciul, însă trupa lui Dică suferă la capitolul finalizare.

Min 7. Lui Budescu îi ies câteva artificii!

Min 2. Ocazie imensă Budescu! Mingea şutată de ”Budi” trece milimetric de poarta lui Hapoel! Dar ce pasă a dat Teixeira!

Min 1. A început meciul!

Fanii lui Hapoel Beer Sheva au realizat o coregrafie specială pentru confruntarea cu FCSB

Echipele de start:

Hapoel Beer Sheva (4-3-3): Goresh - Bitton, Taha, Elhamed, Korhut - Brown, Ogu, Einbinder - Melikson, Sahar, Nwakaeme
Rezerve: Navon, Cuenca, Elo, Barda, Ohana, Pekhart, Radi

FCSB (4-2-3-1): Niţa - Benzar, Planic, Bălasa, Momcilovic - Ov. Popescu, Nedelcu - Man, Budescu, Teixeira - Fl. Tănase
Rezerve: Vlad, Coman, Enache, Filip, Gnohere, Larie, Morais

UPDATE | Avem echipa roş-albaştrilor din această seară:

(4-2-3-1): Niţa - Benzar, Planic, Bălasa, Momcilovic - Ov. Popescu, Nedelcu - Man, Budescu, Teixeira - Fl. Tănase

UPDATE | Gigi Becali pune presiune pe Constantin Budescu înainte de meciul cu Hapoel Beer Sheva.

UPDATE | Aşa va arăta FCSB în meciul din această seară

UPDATE | Toate biletele au fost vândute pentru acest meci. 16.000 de fani vor fi în tribunele arenei celor de la Hapoel. Anda Maxim, corespondentul Telekom Sport din Beer-Sheva ne-a oferit ultimele detalii despre meci.


UPDATE. Gigi Becali nu se dezminte şi a dezvăluit echipa pe care Nicolae Dică o va folosi în meciul cu Hapoel Beer Sheva. Conform patronului, Florin Tănase va fi vârful echipei, în timp ce Harlem Gnohere va fi păstrat pe banca de rezerve.

(4-2-3-1): Niţa - Benzar, Planic, Bălasa, Momcilovic - Ov. Popescu, Nedelcu - Man, Budescu, Teixeira - Fl. Tănase


UPDATEDelegaţia celor de la FCSB a ajuns în Israel, miercuri, în jurul prânzului. Roş-albaştrii se pregătesc acum pentru conferinţa de presă şi pentru antrenamentul oficial.

UPDATEÎn Israel, Steaua poate stabili un record pe care nu l-a mai reuşit niciodată în cele 17 participări în Liga Europa/Cupa UEFA şi Liga Campionilor. Mai exact, FCSB este pe cale să obţină a treia victorie consecutivă într-o grupă, lucru care nu s-a mai întâmplat niciodată. Vechiul record a fost stabilit în acest sezon, după meciul cu FC Lugano.

De data aceasta, steliştii se deplasează în Israel pentru meciul cu Hapoel Beer Sheva. Meciul are loc joi, de la ora 20:00 şi va fi transmis ÎN DIRECT pe TELEKOM SPORT 1. FCSB este singura echipa a grupei care a strans maximum de puncte. Adversara sa de marti seara are trei puncte acumulate după victoria cu Lugano, scor 2-1. În celălalt meci, Hapoel a pierdut cu 1-3 împotriva Viktoriei Plzen.

Fostul mijlocaş al Barcelonei nu joacă, la fel şi un jucător depistat pozitiv!

LIVE VIDEO Hapoel Beer Sheva - FCSB Liga Europa, în direct pe Telekom Sport 1. Pentru acest meci, israelienii nu pot conta pe trei jucatori: Bitton, Melamed şi Vitor sunt cu toţii accidentaţi. Încă o problemă i-au sucit ideeile lui Barak Bakhar. Apărătorul central Shir Tzedek a fost depistat pozitiv cu Maribor (o substanţă interzisă) şi aşteaptă să fie chemat de UEFA pentru explicaţii. Până atunci el nu va mai juca fotbal şi riscă o suspendare de minimum şase luni! În plus, Hapoel nu poate conta pe Isaac Cuenca. Jucătorul care a evoluat pentru FC Barcelona a semnat în vară cu gruparea din Israel, însă a jucat doar două meciuri, fiind mai mult accidentat. Acesta are şanse minime să joace împotriva Stelei, întrucât nu este apt din punct de vedere vizic.

"Cu Steaua ne aşteaptă un meci foarte dificil. Pentru un rezultat pozitiv, suntem obligaţi să jucăm mult mai bine, mult mai organizat" Barak Bakhar, antrenor Hapoel Be'er Sheva

Ce probleme are Dică?

Atrenorul FCSB nu poate conta nici la acet meci pe Mihai Pintilii, accidentat la meciul România - Kazahstan. De asemenea, nu va face deplasarea în Israel nici Denis Alibec, exclus din lot după reacţia nervoasă de la meciul cu FC Voluntari. De asemenea, Harlem Gnohere şi Florinel Coman sunt incerţi. Cei doi nici măcar nu s-au aflat pe banca de rezerve a meciului cu FC Voluntari, terminat la egalitate, scor 0-0. În afară de problemele de efectiv, FCSB a practicat un joc modest în ultimul meci, terminat la egalitate, scor o-o cu FC Voluntari. Nicolae Dică dă vina pe pauza competiţională, care i-a scos din ritm pe elevii săi. Ce-i drept, s-ar putea să aibă dreptate, întrucât înainte de meciul cu Voluntari, Steaua avea o serie de trei victorii consecutive: 1-0 cu Dinamo, 2-1 cu Lugano şi 4-0 cu Sepsi.

Cine va arbitra!

LIVE VIDEO Hapoel Beer Sheva - FCSB Liga Europa, în direct pe Telekom Sport 1. UEFA a delegat un arbitru din Olanda la partida dintre Hapoel Beer Sheva şi FCSB. Kevin Blom va oficializat partida din Israel la centru, fiind asistat la cele două tuşe de Charles Schaap şi Joost van Zuilen, tot din ”Ţara Lalelelor”. În vârstă de 43 ani, Blom a mai arbitrat-o pe FSCB de trei ori până acum în competiţiile europene: 4-2 cu Maccabi Haifa la Bucuresti în grupele Europa League, sezonul 2011/2012, 0-1 cu Spartak Trnava şi o remiză cu Partizan Belgrad, scor 1-1.

Afla mai multe despre: fcsbsteaualiga europaluganohapoel beer shevaplzen 

viewscnt
Articole similare