Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB putea deschide scorul cu Petrolul la ultima fază a primei reprize. Baba Alhassan a ratat incredibil, din faţa porţii

VIDEO | FCSB putea deschide scorul cu Petrolul la ultima fază a primei reprize. Baba Alhassan a ratat incredibil, din faţa porţii

FCSB

Comentarii

Mijlocaşul celor de la FCSB, Baba Alhassan (24 de ani), a avut o ocazie uriaşă la finalul primei reprize a meciului cu Petrolul Ploieşti.

FCSB şi Petrolul Ploieşti s-au întâlnit în cadrul unui meci din etapa a 29-a din Superliga României.

Pe Arena Naţională, FCSB a fost echipa mai periculoasă în prima repriză. A controlat jocul şi a avut ocazii mai multe şi mai periculoase faţă de echipa adversă.

FCSB, ocazii uriaşe pe finalul primei reprize cu Petrolul. Baba Alhassan a ratat-o pe cea mai mare

Cele mai mari situaţii de a marca au venit pe finalul reprizei, atunci când Florinel Coman a trimis extrem de periculos dintr-o lovitură liberă, dar portarul Zima a fost la post şi şi-a salvat echipa.

Apoi, din cornerul rezultat, Baba Alhassan a trimis în bară, din faţa porţii. Prima reacţie a mijlocaşului de 24 de ani a fost să-şi pună mâinile în cap, fiind dezamăgit că nu a reuştit să fructifice această situaţie imensă de a marca.

La aceeaşi fază, Ngezana a fost avertizat cu cartonaşul galben, astfel că va fi suspendat pentru derby-ul cu Rapid din etapa următoare, ultima a sezonului regulat.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligababa alhassan 

viewscnt
Articole similare