Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Final absolut demenţial la Inter - Verona. Gol decisiv marcat în prelungiri, cartonaş roşu şi penalty ratat dramatic în minutul 90+10

VIDEO | Final absolut demenţial la Inter - Verona. Gol decisiv marcat în prelungiri, cartonaş roşu şi penalty ratat dramatic în minutul 90+10

Serie A

Comentarii

Inter s-a impus cu mari emoţii în meciul cu Verona, scor 2-1, şi s-a distanţat la cinci puncte în fruntea clasamentului din Serie A, însă Juventus, ocupanta locului secund, are de jucat duminică pe terenul ultimei clasate, Salernitana.

Lautaro Martinez a deschis scorul în primul meci al zilei de sâmbătă din Serie A. Atacantul argentinian a înscris şi a ajuns la 16 goluri marcate în actualul sezon, în campionatul Italiei. Scorul a rămas 1-0 până în minutul 74, când francezul Thomas Henry a egalat pentru oaspeţi.

Finalul a fost cu adevărat nebun. Frattesi a înscris pentru 2-1, în minutul 90+3, iar victoria părea să se apropie pentru gazde fără prea mari emoţii. În cele din urmă, după ce a rămas şi în inferioritate numerică, Verona a fost aproape de a da marea lovitură.

În urma consultării sistemului VAR, centralul partidei a dat penalty pentru oaspeţi, însă Henry a ratat şansa de a bifa "dubla", după ce a trimis în bară de la 11 metri, în minutul 90+10. Astfel, Inter s-a impus cu scorul de 2-1.

Afla mai multe despre: interserie ajuventusverona 

viewscnt
Articole similare