Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO + FOTO | Iniţiativă senzaţională a lui Arsenal! Londonezii vor purta un nou echipament, doar alb, fără nicio pată de culoare. Care este motivul

VIDEO + FOTO | Iniţiativă senzaţională a lui Arsenal! Londonezii vor purta un nou echipament, doar alb, fără nicio pată de culoare. Care este motivulgalerie foto

Arsenal

Comentarii

Arsenal va purta un nou echipament pentru următorul meci din FA Cup, cu scopul de a atrage atenţia asupra numărului crescut de ucideri printre tineri.

Arsenal a lansat iniţiativă ”No More Red (n.r. Fără Roşu sau Nu Mai Roşu)” cu scopul de a atrage atenţia asupra numărului crescut de omoruri printre tineri.

Anul trecut, în Londra, 30 de adolescenţi au fost ucişi, majoritatea fiind înjunghiaţi cu cuţite, cel mai mare număr înregistrat de când se efectuează această statistică.

În urmă cu mai bine de doi ani, pe 24 septembrie 2019, un tânăr fan al ”tunarilor”, Tashan Daniel, se îndrepta către un meci pe Emirates Stadium, însă nu avea să ajungă.

Pe drum, acesta a fost înjunghiat mortal, iar cazul său a ajuns cunoscut în întreaga Marea Britanie.

Îmi aduc aminte meciul. Când joci nu ai şansa să faci ceva despre asta. Dar sunt de părere că de ajuns e de ajuns.

Sunt mult prea multe astfel de întâmplări”, a spus decarul lui Arsenal, Smith-Rowe, în legătură cu incidentul, conform Sky Sport.

 Iniţiativă senzaţională a lui Arsenal

Iniţiativa ”No More Red”, lansată de Arsenal în colaborare cu Adidas, va începe prin purtarea unui nou echipament de către londonezi, unic pentru următorul meci, din Cupa Angliei.

Echipamentul ”tunarilor”, care joacă de obicei în roşu şi alb, va fi doar alb, făcând referire la numele iniţiativei.

Adversarul are să fie chiar Nottingham Forrest, echipa pe care o înfrunta Arsenal şi în meciul spre care se îndrepta Tashan Daniel când a fost ucis.

Pe contul oficial de Twitter, ”tunarii” au dezvăluit că echipamentul nu a fost făcut pentru profit, ci doar pentru a atrage atenţia asupra problemei, astfel că nu va fi disponibil de vânzare.

Prin această iniţiatică, Arsenal vrea să creeze un spaţiu sigur pentru tineri în fotbal, care să vadă că au alte opţiuni în afară de crimă.

Clubul londonez va investi sume importante în dezvoltarea zonelor mai sărace din capitala Angliei.

Nu poţi cumpăra acest tricou, îl câştigi prin a face lucruri pozitive”, este mesajul transmis de Arsenal pe reţelele de socializare.

Last year saw a record number of teenagers murdered in London.

It's time to make a real change, through real action.

Our white shirt is not for sale, not for profit. No More Red. pic.twitter.com/jnmE4b0GpC

 Galerie foto

Afla mai multe despre: arsenal no more red 

viewscnt
Articole similare