Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | George Puşcaş a ratat ocazii uriaşe în Genoa - Hellas Verona! Atacantul naţionalei nu se lipeşte la gol în Serie A

VIDEO | George Puşcaş a ratat ocazii uriaşe în Genoa - Hellas Verona! Atacantul naţionalei nu se lipeşte la gol în Serie A

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş a ratat câteva oportunităţi uriaşe de a înscrie pentru Genoa în Serie A.

VIDEO | George Puşcaş a ratat ocazii uriaşe în Genoa - Hellas Verona

George Puşcaş a început de pe banca de rezerve meciul, însă a fost introdus pe teren în minutul 54. Atacantul naţionalei României a fost servit excelent de colegi în meciul de acasă împotriva lui Hellas Verona, dar Puşki nu s-a lipit la gol.

Românul a fost mai întâi servit exelent în minutul 57, însă deşi a părut că scapă singur cu portarul advers, un fundaş a reuşit să intervină in extremis şi s-a opus golului.

Ulterior, în minutul 58, Puşcaş a încercat să devieze o minge venită spre el, însă atingerea sa a fost mult prea slabă, iar portarul oaspeţilor a prins balonul fără niciun fel de emoţie.

Salvatorul „grifonilor” a fost celălalt român din lot, Radu Drăguşin. Fundaşul român a înscris cu un şut absolut senzaţional pe final de prima repriză, ridicându-i în picioare pe spectatori.

Afla mai multe despre: george puscasserie agenoahellas verona 

viewscnt
Articole similare