Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gol FABULOS în Liga a II-a. Victorie la scor pentru ACS Poli în faţa Farului. Luptă încinsă în fruntea clasamentului

VIDEO | Gol FABULOS în Liga a II-a. Victorie la scor pentru ACS Poli în faţa Farului. Luptă încinsă în fruntea clasamentuluigalerie foto

Liga 2

Comentarii

ACS Poli Timişoara a învins-o, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, pe Farul Constanţa, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii II-a.

Timişorenii au marcat de două ori până la pauză. Golda si Draghici au punctat cu lovituri de cap. Pana la urma, a fost scor de neprezentare. Pustiul Giani Stere a inscris spectaculos din foarfeca si ACS Poli a obtinut primul succes pe teren propriu din acest sezon. Dupa aceasta victorie, banatenii au parasit ultima pozitie a clasamentului, iar Farul va încheia etapa pe loc retrogradabil.

Tot sâmbătă, Petrolul Ploieşti s-a impus pe terenul liderului Sportul Snagov, scor 1-0, şi a revenit în lupta pentru promovare (VIDEO AICI).

Într-un alt meci important pentru partea superioară a clasamentului, Academica Clinceni a învins, acasă, cu 2-1 (1-1), pe CS Mioveni (Dobrescu '23, Mihalcea '84 / Balint '21).

Alte rezultate înregistrate, sâmbătă, în etapa a XX-a a Ligi a II-a:

CS Baloteşti - FC Argeş, scor 4-0;

Pandurii Târgu Jiu - Aerostar Bacău, 2-0;

Ripensia Timişoara - Dacia Unirea Brăila, 2-0;

UTA Arad - Daco-Getica Bucureşti, 1-1.

Sportul Snagov rămâne deoacamdată lider în clasament, cu 43 de puncte, urmată de Academica Clinceni şi Petrolul, cu câte 42 de puncte, şi de Chindia, cu 41 de puncte, care va juca duminică, împotriva celor de la ASU Politehnica Timişoara.

Partidele Metaloglobus Bucureşti – Universitatea Cluj, Luceafărul Oradea – ACS Energeticianul şi Chindia Târgovişte – ASU Politehnica Timişoara sunt programate duminică.

Afla mai multe despre: farul constanţaciprian maricaacs poli timişoara 

viewscnt
Articole similare