Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Hoţ român! Ne-ai furat meciul!” Fanii Barcelonei au răbufnit după faza care a rupt echilibrul în meciul cu PSG

VIDEO | ”Hoţ român! Ne-ai furat meciul!” Fanii Barcelonei au răbufnit după faza care a rupt echilibrul în meciul cu PSG
Comentarii

Istvan Kovacs a fost delegat la centru la returul sfertului din Liga Campionilor, dintre Barcelona şi PSG.

După 3-2 pentru Barca în tur, catalanii au început tare returul din Spania, iar trupa lui Xavi a deschis scorul în minutul 12 prin Raphinha, care a îndeplinit o formalitate după pasa excelentă a lui Yamal.

În minutul 29, când calificarea părea tranşată în favoarea Barcelonei, Bradley Barcola a scăpat spre poarta catalană, însă a fost oprit de Ronald Araujo. 

Istvan Kovacs nu a stat prea mult pe gânduri şi l-a eliminat pe uruguayan, spre disperarea apărătorului.

  • VIDEO cu eliminarea lui Ronald Araujo

Fanii Barcelonei au răbufnit pe social media: ”Ţi-ai pierdut mândria!”

Deşi sunt circumstanţe clare care au dus la decizia lui Kovacs, unii dintre fanii Barcelonei au considerat că arbitrul român i-a neîndreptăţit pe oaspeţi.

”Istvan Kovacs eşti un hoţ român! Ne-ai furat meciul şi ţi-ai pierdut mândria”, ”Este 2024 şi încă sunt arbitri ca Istvan Kovacs în Champions League. El (n.r. Istvan Kovacs) nu este bun nici pentru Superliga României”, au fost doar câteva dintre reacţiile de pe Twitter.

Eliminarea lui Araujo a creat polemică în rândul specialiştilor din Spania. ”Este cartonaş roşu/ ”Nu i-a provocat căderea”

”Intervenţia a fost neregulamentară şi este cartonaş roşu” - Barrenechea Montero.

Pavel Fernandez, specialistul Radio Marca, are, însă, altă opinie. Crede că nu a fost fault deloc la intervenţia lui Ronald Araujo asupra lui Bradley Barcola.

”Dacă Istvan Kovacs fluieră fault, trebuie să-l elimine, pentru că e ultimul apărător. Întrebarea e alta. A fost fault. Araujo doar pune mână pe umărul adversarului.  Este ăsta motivul căderii lui Barcola? Eu zic că nu”, a spus Pavel Fernandez.

Afla mai multe despre: istvan kovacspsgbarcelona 

viewscnt
Articole similare