Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ianis Hagi, răspunsuri de nota 10 la provocarea primită din partea FRF! Fiul „Regelui” nu a ezitat la nicio întrebare

VIDEO | Ianis Hagi, răspunsuri de nota 10 la provocarea primită din partea FRF! Fiul „Regelui” nu a ezitat la nicio întrebare
Comentarii

Echipa naţională de fotbal a României se pregăteşte de două meciuri care pot fi decisive pentru calificarea la EURO 2024, cele cu Israel şi Kosovo.

Ianis Hagi, răspunsuri de nota 10 la provocarea primită din partea FRF! Fiul „Regelui” nu a ezitat la nicio întrebare

Înainte de aceste meciuri, jucătorii chemaţi la lot de Edi Iordănescu au avut parte de mai multe provocări. Ianis Hagi a luat şi el parte la o astfel de provocare şi a trebuit să răspundă la mai multe întrebări legate de echipa naţională a României şi Campionatele Europene la care a participat.

Fiul „Regelui” s-a descurcat excelent, răspunzând corect la toate cele 13 întrebări care i-au fost puse într-un interval de 60 de secunde.

Printre altele, Ianis Hagi a ştiut ce număr a purtat tatăl său la EURO '84, dar şi că acesta a fost căpitanul echipei naţionale la EURO 96

Prezenţa lui Ianis Hagi la echipa naţională, reaprinsă de Basarab Panduru! Cum a ajuns fiul "Regelui" în lot: "Pe alte criterii e luat. Regulile nu sunt făcute pentru toată lumea"

O dezbatere referitoare la convocările lui Edward Iordănescu, pentru meciurile din septembrie, a avut loc la Minutul 91. Basarab Panduru a analizat cum au ajuns la lot fotbalişti cu minute puţine, printre care şi Ianis Hagi, în detrimentul unor jucători cu mult mai multe minute în acest sezon.

Discuţia a pornit după Sepsi - UTA, 1-0, în Superliga, meci în care Marius Ştefănescu a jucat. Atacantul lateral pentru care Gigi Becali a oferit 1.2 milioane de euro pentru transferul la FCSB a ratat lotul convocat de Edi Iordănescu, la meciurile cu Israel şi Kosovo. 

Basarab Panduru consideră că trecutul la naţională al anumitor jucători, printre care Ianis Hagi (37 de minute, Rangers şi Alaves), George Puşcaş (0 minute, Genoa) sau Valentin Mihăilă (166 de minute, Parma) a contat mai mult pentru Edi Iordănescu la selecţie, deşi "nu merita niciunul" să fie prezent la acţiune. 

"Câte goluri a dat Ştefănescu? Te uiţi pe cifrele lui şi zici că nu are cum. La Ianis e altfel de gândire, de care ne tot spune mereu, că aducem jucătorii care au fost la echipa naţională. A fost la meciul cu Elveţia. Ştefănescu nu e ca Ianis de cinci, şase ani la echipa naţională. Ianis are 200 de minute în 20 de luni. 

Mihăilă merită? (n.r. - s-au menţionat cele două goluri cu Elveţia). Vezi, asta spun. Dacă-l întrebi pe Edi Iordănescu cine crede că intră în minutul 75 şi marchează, Ştefănescu sau Mihăilă... Evident că Mihăilă", a spus Basarab Panduru. 

Afla mai multe despre: ianis hagiechipa nationalafederatia romana de fotbal 

viewscnt
Articole similare