Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Îl mai ştiţi pe nebunul Carlos? Cum apără acum şi cine e singura echipă din lume care a mai avut curajul să-l transfere :)

VIDEO | Îl mai ştiţi pe nebunul Carlos? Cum apără acum şi cine e singura echipă din lume care a mai avut curajul să-l transfere :)

FCSB

Comentarii

Carlos Alberto Fernandes, ajuns între timp la 38 de ani, s-a remarcat în perioada petrecută la FCSB mai degrabă în mod negativ. Deşi calităţile sale de portar au fost cel puţin îndoielnice, Carlos a realizat mari performanţe în România datorită echipei extraordinare pe care roş-albaştrii o aveau în acea perioadă.

Carlos făcea gafe pe bandă rulantă, dar FCSB reuşea să ajungă cu el în poartă în grupele Ligii Campionilor şi să dispute o semifinală de Cupa Uefa. Un singur sezon a rezistat angolezul în România, iar de atunci a schimbat opt echipe.

În prezent evoluează la U.D. Vilafranquense, în Liga a 3-a din Portugalia. Este chiar echipa unde s-a format. Între 1992 şi 1998, Carlos evolua la juniorii acestui club, în timp ce din 1998 până în 2001 juca la prima echipă.

Carlos a schimbat 14 cluburi de-a lungul carierei, cele mai importante pe la care a trecut fiind FCSB şi Boavista. La niciunul nu a rezistat mai mult de un sezon, iar între 2011 şi 2013 nicio echipă nu a dorită să-l transfere. 

După cum puteţi vedea şi-n clipul de mai jos, Carlos este în continuare un portar nesigur, ce se aseamănă mai degrabă cu un jucător de câmp care se află în poartă, dând semne că fotbalul este un sport care îl depăşeşte. 

Afla mai multe despre: carlos fernandesangolafcsbreal madrid 

viewscnt
Articole similare