Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO INCREDIBIL | Gol fantomă validat pentru CSM Bucureşti. Pe unde a trecut mingea aruncată de Oana Manea: "Mă abţineam să nu râd"

VIDEO INCREDIBIL | Gol fantomă validat pentru CSM Bucureşti. Pe unde a trecut mingea aruncată de Oana Manea: "Mă abţineam să nu râd"

Handbal

Comentarii

Fază rar întâlnită la un meci de handbal petrecută în timpul confruntării dintre CSM Bucureşti şi Vistal Gdynia W, din Liga Campionilor.

17:50 UPDATE - Declaraţia Oanei Manea la finalul partidei:

"Ne-am relaxat puţin, fiecare ne gândeam la liber sau la echipele naţionale, după caz. Mă abţineam să nu râd la acea fază pentru că ştiam că nu a fost gol. Am avut o grupă mult mai uşoară decât cea de care vom avea parte în continuare" - a spus Oana Manea la Telekom Sport.


În finalul primei reprize, la scorul de 14-13 pentru bucureştence, arbitrii partidei au validat un gol pentru CSM, într-o fază în care Oana Manea a aruncat mingea pe lângă poartă. Portarul Gdyniei a observat că mingea se află în spatele plasei, însă nu a fost ascultată.


Oficialii şi jucătoarele formaţiei din Polonia au protestat, însă decizia a rămas neschimbată, iar meciul a fost reluat de la centru.

Aici ai totul despre meciul CSM Bucureşti - Vistal Gdynia

Vezi mai jos faza

Afla mai multe despre: oana maneagolcsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare