Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO INCREDIBIL | Protest unic în Liga 1! Ieşenii şi-au pus tricouri personalizate după golul marcat de CFR. Ce scria pe ele şi ce s-a întâmplat

VIDEO INCREDIBIL | Protest unic în Liga 1! Ieşenii şi-au pus tricouri personalizate după golul marcat de CFR. Ce scria pe ele şi ce s-a întâmplat

Superliga

Comentarii

Protest inedit al jucătorilor şi oficialilor ieşeni, în timpul partidei cu CFR Cluj, imediat după golul prin care ardelenii au deschis scorul.

Deac a înscris în minutul 62, după o fază în care centralul George Rădulescu a dictat aut pentru clujeni, dar la care ieşenii au cerut fault în atac. Flavius Stoican s-a enervat şi a avut un dialog aprins cu centralul partidei, fiind eliminat.

Tehnicianul şi-a chemat jucătorii la margine lăsând impresia că doreşte să retragă echipa de pe teren.

Antrenorul ieşenilor a avut o discuţie aprinsă cu arbitrul şi a fost eliminat! Centralul partidei i-a invitat pe jucătorii Iaşiului să reia jocul, iar la refuzul acestora a arătat că va aştepta trei minute înainte de a fluiera finalul partidei.

În cele din urmă cei de la CSM Iaşi au revenit pe teren, moment în care cei de pe banca grupării moldave au îmbrăcat tricouri personalizate pe care se putea citi mesajul "Vrem arbitraj corect!".

VEZI AICI TOATE FAZELE DIN CFR CLUJ - CSM Poli Iaşi

 

Iată ce s-a întâmplat la faza premergătoare golului şi opinia expertului Telekom Sport în arbitraj, Cristi Balaj.

Afla mai multe despre: cfr clujcsm poli iasi 

viewscnt
Articole similare