Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Inter - Atletico Madrid 1-0. ”Nerazzurrii”, victorie la limită într-o atmosferă de vis! Trupa lui Simone Inzaghi are prima şansă la sferturi

VIDEO | Inter - Atletico Madrid 1-0. ”Nerazzurrii”, victorie la limită într-o atmosferă de vis! Trupa lui Simone Inzaghi are prima şansă la sferturi
Comentarii

Inter a câştigat la limită manşa tur a dublei cu Atletico Madrid din optimile Ligii Campionilor. Unicul gol al partidei fost marcat de Marko Arnautovic.

VIDEO | Inter - Atletico Madrid 1-0 ( Arnautovic 78)

Echipele de start

  • Inter: Sommer - Pavard, De Vrij, Bastoni - Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco - Thuram, L. Martinez
  • Rezerve: Di Gennaro, Audero, Dumfries, Arnautovic, Klaasen, Frattesi, Buchanan, Asllani, Augusto, Bisseck, Stankovic, A. Sanchez
  • Dortmund: Oblak - Witsel, Gimenez, Hermoso - Molina, De Paul, Koke, Saul, Lino - M. Llorente, Griezmann
  • Rezerve: H. Moldovan, A. Gomis, Gabriel, Depay, Correa, Savic, Riquelme, Vereeren, Morata, Reinildo, Barrios

Min 90+5. Meciul s-a terminat, scor 1-0.

Min 87. Ocazie mare pentru Atletico! Morata reia puţin pe lângă poartă o centrare periculoasă.

Min 78. GOOOOOOOOL INTEEEEEEEEEEEEEER! Marko Arnautovic face uitate ratările precedente şi înscrie dintr-un unghi complicat. Delir pe Meazza!

Min 77. Ocazie pentru Inter! Lautaro Martinez reia cu capul în braţele lui Oblak.

Min 72. Ocazie pentru Inter! Fundaşii spanioli respinge cu greutate o minge periculoasă.

Min 63. Ocazie monumentală pentru Inter! Arnautovic reia peste poartă dintr-o poziţie excelentă.

Min 56. Ocazie pentru Atleti! Llorente este blocat în ultimul moment de Bastoni. Va fi corner pentru trupa lui Simeone.

Min 48. Ocazie mare pentru Inter! Marko Arnautovic, intrat la pauză în locul lui Marcus Thuram, reia peste poartă din cădere.

Min 46. A început repriza a doua.

Min. 45+1 Pauză!

Min. 43 Tot Inter rămâne periculoasă, după contraatac. Barela a întors în centru pentru Thuram, care a tras moale pe mijlocul porţii. 

Min. 38 Contraatac şi o nouă ocazie pentru Inter! Thuram a pornit spre poarta adversară, a pasat spre Lautaro, care a tras slab din poziţie centrală. 

Min. 36 Inter ratează! Lautaro Martinez a trimis cu capul spre poarta lui Oblak, iar portarul reţine în siguranţă. 

Min 12. Ocazie pentru Atletico! Samuel Lino şutează de la 20 de metri, puţin pe lângă poartă.

Min 13. Inter cere penalty! Mingea îl loveşte în mână pe Molina, dar Istvan Kovacs lasă jocul să continue.

Min 1. A început meciul.


La 14 ani de la ultimul meci direct oficial, Inter şi Atletico Madrid se întâlnesc astăzi în partida tur din optimile Ligii Campionilor. În august 2010, cele două echipe au disputat Supercupa Europei, cu madrilenii ieşind învingători graţie golurilor marcate de Reyes şi de Aguero.

Inter o aşteaptă astăzi pe Atletico Madrid, care pare victimă sigură la Milano. Liderul din Serie A are opt victorii consecutive în toate competiţiile şi are un avans considerabil în campionatul Italiei faţă de ocupanta locului secund. Inter are nouă puncte peste Juventus, cu un meci mai puţin disputat.

Inter - Atletico Madrid LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 22:00, Orange Sport 1

De partea cealaltă, Atletico Madrid are evoluţii oscilante în toate competiţiile. Deşi a avut un start de an foarte bun, în care a reuşit chiar şi patru victorii consecutive, echipa lui Diego Simeone a bifat acum un singur succes în ultimele patru meciuri disputate. După remiza cu Real Madrid şi înfrângerile cu Athletic Bilbao şi cu Sevilla, Atletico a reuşit să se impună, la finalul săptămânii trecute, cu scorul de 5-0, pe propriul teren, în meciul cu Las Palmas.

Kovacs arbitrează Inter - Atletico Madrid

Istvan Kovacs va conduce partida Inter Milano - Atletico Madrid, care va avea loc, marţi, de la ora 22.00, în manşa tur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, pe stadionul San Siro din Milano.

Centralul român va fi ajutat de asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, de al patrulea oficial Horaţiu Feşnic, în timp ce în camera VAR se vor afla Marco Fritz (Germania) şi Cătălin Popa.

Va fi jocul cu numărul 5 arbitrat de Istvan Kovacs în actuala ediţie a Ligii Campionilor, după ce a mai fost la centru la partidele Newcastle – PSG 4-1, Arsenal – Sevilla 2-0, Milan – Dortmund 1-3 şi FC Porto – Şahtior 5-3, toate din faza grupelor.

Afla mai multe despre: interatleticochampions league 

viewscnt
Articole similare