Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Interviu de senzaţie cu unul dintre jucătorii lui Venus: "Dacă nu le dădeau ei pe primele 10, conduceam noi cu 1-0" :)

VIDEO | Interviu de senzaţie cu unul dintre jucătorii lui Venus: "Dacă nu le dădeau ei pe primele 10, conduceam noi cu 1-0" :)

Fotbal intern

Comentarii

Emil Constantinescu, unul dintre jucătorii lui Venus care au evoluat în partida din Giuleşti, nu s-a arătat deloc dezamăgit de rezultat la finalul jocului. Rapid a câştigat cu un neverosimil 26-1.

Ai mai încasat atâtea goluri?
Nu, până acum, sincer, nu. Dar e o diferenţă de la cer la pământ pentru că jucătorii de la noi, inclusiv eu, muncim. Ei sunt jucători profesionişti plătiţi pentru treaba asta. Unii dintre noi au venit de la muncă direct la meci. Am avut şi multe absenţe. Bine, nu contau, dar...

Aveţi o medie destul de mare de goluri încasate pe meci. Nu era mai bine să plecaţi de la 3-0?

Au avut noroc. Au fost norocoşi. Dacă nu dădeau primele zece goluri, eu cred că puteam chiar să conducem cu 1-0. Pentru noi, a fost o experienţă plăcută, unii am fost prima dată pe acest stadion (n.r. Giuleşti) Am câştigat o experienţă şi s-a pierdut un meci.

S-a pierdut şi cumpătul. Înţeleg că s-au impărţit nişte pumni în vestiar
Nu ştiu ce să vă spun, eram la duş, n-am văzut nimic. Nu pot să vă dau aceste informaţii.

Ce faceţi în ritmul ăsta? Parcă nu e comod să te duci acasă după un astfel de meci
Nu, de ce? Mă duc cu capul sus, nu se întâmplă nimic. Plus că avem antrenor nou acum. E de curând la echipă. Au venit jucători noi, inclusiv eu, de câteva etape. Din iarnă se va schimba în bine această echipă. Şi, capul sus, mergem înainte, n-avem ce să facem. Dacă ne-au bătut Rapid sau Steaua, asta nu înseamna să ne lăsăm de fotbal. Dar mergem mai departe. Nu e pentru performanţă Liga a 4-a, într-adevar. Pentru ei este, pentru Academia Rapid sau CSA Steaua. Vor promovare, au salarii, au prime de joc.

Şi tu de unde iei salariul?
Eu, de la muncă.

De unde?
Nu pot să dau nume, dar...

Ce?
Muncesc. Muncesc, dar corect. Nu pot să dau numele pe post.

CITEŞTE ŞI

Afla mai multe despre: stefan tomarapidvenusgiulestiliga a 4-a 

viewscnt
Articole similare