Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Jos tricourile, bulangiilor!" Fanii dinamovişti au oprit autocarul echipei şi s-au dus peste jucători. Scene incredibile

VIDEO | "Jos tricourile, bulangiilor!" Fanii dinamovişti au oprit autocarul echipei şi s-au dus peste jucători. Scene incredibile
Comentarii

Fanii dinamovişti au cedat după umilinţa trăită joi seară la Miercurea Ciuc şi au oprit autocarul echipei la întoarcerea spre Bucureşti.

Incidentul a fost făcut public chiar de către suporterii din Peluza Cătălin Hîldan, care au publicat un clip pe pagina de Facebook a galeriei. Fanii au blocat autocarul clubului, în apropiere de Sfântu Gheorghe, şi s-au dus direct la jucători. "Bă, jos tricourile! Bulangiilor, daţi-vă jos tricourile!", au strigat fanii dinamovişti în direcţia propriilor jucători.

Este pentru a doua oară în decurs de câteva zile când fanii dinamovişti răbufnesc asupra propriilor jucători. Nemulţumiţi de prestaţia favoriţilor, suporterii dinamovişti i-au ironizat pe jucătorii lui Mircea Rednic în finalul partidei de la Concordia Chiajna.

Formaţia Dinamo a fost eliminată, joi, în optimile de finală ale Cupei României de echipa AFK Csikszereda, din Liga III, după un meci decis la loviturile de departajare. După 90 de minute, scorul a fost egal, 2-2, în prelungiri fiecare echipă a marcat, iar la loviturile de departajare formaţia din Miercurea Ciuc s-a impus, scor 6-5.

Afla mai multe despre: dinamoautocarfani 

viewscnt
Articole similare