Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Croitoru îl trimite pe fotbalistul său la FCSB: "Ar fi un pas important în cariera oricărui fotbalist". Ce a spus după FC Botoşani - Dinamo 1-0

VIDEO | Marius Croitoru îl trimite pe fotbalistul său la FCSB: "Ar fi un pas important în cariera oricărui fotbalist". Ce a spus după FC Botoşani - Dinamo 1-0

Superliga

Comentarii

Antrenorul lui FC Botoşani, Marius Croitoru, a susţinut că fotbaliştii săi pot face pasul cu uşurinţă la echipele puternic din Liga 1.

FC Botoşani a învins-o pe Dinamo cu 1-0, iar Marius Croitoru s-a arătat încântat de pasul pe care echipa sa l-a făcut spre play-off: "În trei săptămâni să baţi Dinamo, CFR şi Viitorul înseamnă că aceşti băieţi au valoare. Sunt mândru de ei, sunt fericit că au înţeles că nu trebuie să joci la Steaua sau la CFR ca să fii jucător mare, pentru că ei sunt jucători mari". 

După ce Andrei Miron a declarat că nu ar refuza o ofertă de la FCSB, Marius Croitoru şi-a expus punctul de vedere: "Am fi ipocriţi să spunem că Steaua nu ar fi un pas important în cariera oricărui fotbalist. Jucători mari pot fi şi la Botoşani, pentru că de aceea cumpără Steaua şi CFR de la Botoşani, pentru că sunt jucători mari. George este într-adevăr un jucător de valoarea Stelei", a declarat Marius Croitoru. 

"Ar fi nedrept faţă de băieţii care au dus echipa până în acest moment să fac multe schimbări. Schimbările se fac atunci când ceva nu merge", a adăugat tehnicianul moldovenilor.  

După meciul din Moldova, FC Botoşani e pe locul şapte, cu 33 de puncte, la egalitate de puncte cu locul şase, Gaz Metan, echipă cu un joc în minus. Dinamo e doar pe opt, cu 28 de puncte, şi poate fi egalată la puncte de Sepsi OSK, la finalul acestei etape.

Afla mai multe despre: marius croitoruandrei mironfc botosani dinamofc botosanidinamo 

viewscnt
Articole similare