Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un jucător de la Botoşani şi-a dat acordul în direct la TV să vină la FCSB: "Mă duc unde e mai bine". Aroganţa faţă de Dinamo

VIDEO | Un jucător de la Botoşani şi-a dat acordul în direct la TV să vină la FCSB: "Mă duc unde e mai bine". Aroganţa faţă de Dinamo

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a învins-o pe Dinamo, scor 1-0 şi i-a depărtat şi mai mult pe "câini" de locurile de playoff. După meci, unul dintre cei mai importanţi jucători de la Botoşani a declarat că este dispus să accepte o ofertă de la FCSB.

"Am o perioadă destul de mare de când joc la Botoşani, ar trebui să fac şi eu la un moment dat pasul către o echipă care are mai multe pretenţii, pentru că am ajuns deja la o vârstă şi cred că pot mult mai mult", a spus Andrei Miron. 

Fundaşul central în vârstă de 25 de ani a spus că în cazul FCSB face o ofertă pentru el, este pregătit să accepte: "În primul rând, cred că m-aş duce la o echipă unde aş avea mai multe şanse să joc. Sunt un jucător care, dacă nu joc, nu prea mă simt bine. Atunci o să aleg echipa unde am oportunitatea să joc. Mă duc unde mai bine pentru mine. Nu aş spune nu unei oferte de la FCSB. Clar m-aş duce acolo dacă ar fi o ofertă bună pentru mine"

  • 800.000 de euro este cota lui Andrei Miron, potrivit transfermarkt.com
  • Din 2015 joacă Miron la Botoşani, după ce a venit de la Oţelul Galaţi

Miron pare deja pregătit să joace în tricoul lui FCSB. Înainte de finalul interviului, fotbalistul a spus că nu o vede pe Dinamo în bătălia pentru locurile de playoff: "Eu mă aşteptam ca Dinamo să vină să joace fotbal. Am meritat să câştigăm, pentru că noi am jucat fotbal. Părerea mea este că doar noi şi Gaz Metan ne mai batem pentru locul şase. Doar echipele astea două, aşa văd eu".

Afla mai multe despre: andrei mironfc botosanifcsb 

viewscnt
Articole similare