Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dani Coman şi-a găsit club după despărţirea de Hermannstadt: „Am vorbit cu el şi va veni la noi!”

Dani Coman şi-a găsit club după despărţirea de Hermannstadt: „Am vorbit cu el şi va veni la noi!”

Liga 2

Comentarii

Dani Coman s-a despărţit în această primăvară de FC Hermannstadt, iar zvonurile legate de viitorul său au început să apară imediat.

Dani Coman, destinaţie surpriză după plecarea de la FC Hermannstadt

Viorel Tudose, sponsorul celor de la FC Argeş, a anunţat că a avut mai multe discuţii cu Dani Coman şi este aproape convins că fostul portar va alege echipa din eşalonul secund. Finanţatorul piteştenilor crede că negocierile cu Dani Coman au mers foarte bine, iar dacă nu se întâmplă nimic ieşit din comun, atunci conducătorul va ajuta clubul din Liga 2 să promoveze din nou pe prima scenă a fotbalului românesc.

„Îl aştept pe Dani Coman la FC Argeş! Am spus-o şi o repet. Acum nu ştiu dacă el este în discuţii şi cu altcineva, sau... nu pot să vă spun aceste lucruri.

Eu mi-aş dori foarte mult (n.r. sa vină la noi). Din discuţiile pe care le-am avut cu Dani Coman, el va veni la FC Argeş. Dar, eu garantez doar pentru mine, nu pot să garantez pentru altcineva. De la noi cine să mai plece? Pentru că nu mai are cine să mai plece. Adică nu mai avem oameni ca să plece.

Normal însă că Dani Coman îşi va alege echipa lui. Antrenorul va fi o discuţie mai amplă, între preşedinte şi finanţatori, în speţă eu şi Consiliul Local.

(n.r. există un plan B, dacă nu vine Dani Coman?) Eu îl aştept de vreo 2 ani pe Coman şi cred că e momentul să vină. Dar nu ştiu, nu ne-am gândit la un plan de back-up deocamdată. Dacă voiam un back-up, îl aveam de mult, dar pe noi, pe mine personal mă interesează Dani Coman”, a spus Viorel Tudose, potrivit iAMSport.ro.

Afla mai multe despre: dani comanfc argesliga 2 

viewscnt
Articole similare