Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momentul aşteptat de Halep de la începutul carierei! Simona a primit astăzi trofeul râvnit de toate jucătoarele din circuitul WTA

VIDEO | Momentul aşteptat de Halep de la începutul carierei! Simona a primit astăzi trofeul râvnit de toate jucătoarele din circuitul WTAgalerie foto

Tenis

Comentarii

Simona Halep a primit trofeul pentru numărul 1 mondial, duminică, la Singapore: "E greu, parcă are 10 kilograme", a spus sportiva din România.

 Halep a primit şi un inel de la Tiffany oferit numărului 1 mondial.  "Nu mă logodesc. De fapt mă logodesc cu tenisul", a spus Halep.

Inel de 4200 de dolari pentru Simona

Inelul primit de Simona Halep din partea WTA apare în catalogul oficial Tiffany&Co şi valorează 4200 de dolari. Ţinând însă cont de însemnătatea inelului, oferit de WTA liderului mondial de la finalul anului, suma poate creşte considerabil în cazul unei licitaţii. Angelique Kerber - lider mondial al WTA la finalul lui 2016 - este singura jucătoare din circuit care a mai primit un astfel de inel. Colaborarea dintre Tiffany&Co şi WTA a început în 2016.

Românca este a treisprezecea jucătoare care reuşeşte să ocupe locul 1 mondial la finalul sezonului, de la introducerea ierarhiei computerizate, în 1975.



Simona Halep este de trei săptămâni pe locul 1 WTA. Ea a urcat în premieră pe această poziţie la 9 octombrie, după finala jucată la China Open. Ea se va menţine pe locul 1 cel puţin încă 11 săptămâni.

Afla mai multe despre: haleptrofeu wtapremiuinel 

viewscnt
Articole similare