Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momentul în care Contra a stat cu sufletul la gură. Ce a păţit Chiricheş în meciul cu Şahtior

VIDEO | Momentul în care Contra a stat cu sufletul la gură. Ce a păţit Chiricheş în meciul cu Şahtior
Comentarii

Vlad Chiricheş le-a dat emoţii celor de la Napoli, după o intervenţie pe care a avut-o în minutul 14. Internaţionalul român a fost titular în Napoli - Şahtior Doneţk.

Pentru prima dată în acest sezon, fundaşul de 28 de ani a fost titular într-un meci de Liga Campionilor. Momentul a fost cum nu se putea mai bun. Chiricheş a fost urmărit din tribune de Cosmin Contra şi Adrian Mutu. Cei doi sunt în Italia, unde au încercat să-l convingă pe Ştefan Radu să revină la naţională, dar vor să se lămurească şi de situaţia celorlaţi jucători români care joacă în ”Cizmă”.

Însă Chiricheş le-a dat emoţii. În minutul 14, internaţionalul român a vrut să oprească un contraatac al Şahtiorului şi a comis fault la jumătatea terenului, în margine.  În urma contactului, Chiricheş a căzut în mâna stângă şi umărul i s-a dislocat. Fundaşul lui Napoli dădea semne că accidentarea este foarte serioasă, astfel că Maurizio Sarri se pregătea să-l schimbe. Până la urmă, medicii i-au aşezat umărul şi a putut continua partida.

În ultimul an, Chiricheş a avut mai multe probleme serioase la umărul stâng.

 

Afla mai multe despre: napolichirichescontrachampions league 

viewscnt
Articole similare