Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ne pregătim pentru un eveniment de zile mari la Craiova! Cupa Campionilor României se vede la Telekom Sport

VIDEO | Ne pregătim pentru un eveniment de zile mari la Craiova! Cupa Campionilor României se vede la Telekom Sportgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

La final de an, gloriile fotbalului românesc se întorc în teren pentru a le face o bucurie fanilor. Pe 19 decembrie, la Craiova, se va disputa a doua ediţie a Cupei Campionilor la Old Boys. Evenimentul va fi în direct pe Telekom Sport.

După o primă ediţie care a strâns câteva sute de spectatori în Sala sporturilor din Chiajna, Cupa Campionilor la Old Boys se mută la Craiova. Peste 4000 de fani sunt aşteptaţi în Sala Polivalentă din Bănie.

"Încercăm să acaparăm toată ţara. Uşor, uşor, reuşim. Am fost la Bucureşti, pentru că am avut Steaua, Dinamo, Rapid, Sportul, Progresul, Petrolul. Aşa ajungem în toată ţara" , a declarat Sorin Radu, unul dintre organizatorii evenimentului.

"Pentru mine, Craiova şi Oltenia reprezintă Brazilia României. <<Prazilia>>, cum i se mai spune, oameni calzi, care iubesc fotbalul" , a completat Adrian Troscenco, un alt organizator al evenimentului.
  • Semifinalele şi finala competiţiei vor fi transmise de Telekom Sport 2

Afla mai multe despre: old boyscupa campionilorcraiovabraziliapetrolulprogresulrapidsteauadinamo 

viewscnt
Articole similare