Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Nicolae Stanciu şi-a luat la revedere de la Slavia Praga. Discurs emoţionat înaintea plecării în China: ”Am scris istorie. Sunt onorat. E timpul să plec”

VIDEO Nicolae Stanciu şi-a luat la revedere de la Slavia Praga. Discurs emoţionat înaintea plecării în China: ”Am scris istorie. Sunt onorat. E timpul să plec”
Comentarii

Nicolae Stanciu s-a transferat în China. Internaţionalul român va juca la formaţia Wuhan Three Towns FC, după 2 ani şi jumătate petrecuţi la Slavia Praga.

VIDEO Nicolae Stanciu îşi la revedere de la Slavia Praga. Discurs emoţionat înaintea plecării în China: ”Am scris istorie. Sunt onorat. E timpul să plec”

Stanciu va evolua gruparea chineză Wuhan FC. Aceasta este nou-promovată în prima ligă a campionatului din ţara „Marelui Zid”. După 2 ani şi jumătate, mijlocaşul de 28 de ani pleacă de la Slavia Praga pentru un salariu mult mai mare decât la campioana Cehiei.

Nicolae Stanciu va avea un salariu de aproximativ 3 milioane de euro pe an, iar Slavia Praga primeşte 4,5 milioane de euro pentru transfer.

”Prima dată când am venit am fost foarte încâtntat pentru că am ştiut pentru că am ştiut ubnde vin. am avut aşteptări mari. in doi an jumate am făcut mutle impreună, am jucat Champions League, Europa League. A fost cea mai bună prioadă din cariera mea aici la Slavia. Sunt onorat că am făcut suporterii fericiţi. Cred că fiecare fan e fericit după parcursul pe care l-am avut. Cred că nu a fost simplu. Sm jucat si trei meciuri într-o săptămână. Pentru mine aici a fost o atmosferă incredibilă.

O să îmi fie dor de orice, bucuria de după orice meci, dar ăsta este fotbalul. Pentru mine este timpul să plec. sunt fericit că plec din Slavia cu titluri etc. Ăstea rămân pentru totdeauna şi eu sunt foarte încântat că am făcut parte din această istorie. Merg acolo cu încrederea că o să am o viaţa nouă bună pentru mine şi familia mea. Vreau să câştig acolo şi să joc cel mai bun fotbal al meu. Vreau să câştig trofee. Decizia nu a fost simplă, dar viaţa unui fotbalist este scurtă. Totul se întâmplă foarte repede.

Acum în perioada asta poate e ultima şansă. Şi clubul ia banii pe mine şi probabil şi pentru ei a fost o ultimă şansă. Ei plătit bani pentru mine şi mi se pare normal să ia bani înapoi. În vară fac 29 şi nu ştiu cât voi mai putea juca. Trebuie să mă gândesc la familia mea, la copilul meu, la părinţi”, a declarat Nicolae Stanciu. 

  • 54 de selecţii are Stanciu în tricoul tricolorilor. Internaţionalul român a marcat 11 goluri 

Nicolae Stanciu are 6 goluri şi 8 pase decisive în 27 de meciuri în acest sezon pentru Slavia Praga. Fotbalistul român a venit la Slavia Praga în vara anului 2019, de la echipa saudită Al-Ahli.

  • 7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Nicolae Stanciu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: nicolae stanciuwuhan three towns fcslavia praga 

viewscnt
Articole similare