Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Noua Zeelandă este prima finalistă a Cupei Mondiale de rugby! Argentina a bifat primele puncte, dar a urmat spectacolul All Blacks

VIDEO | Noua Zeelandă este prima finalistă a Cupei Mondiale de rugby! Argentina a bifat primele puncte, dar a urmat spectacolul All Blacks

Rugby

Comentarii

All Blacks au făcut spectacol cu Argentina în semifinală şi îşi va alege adversara dintre Anglia şi Africa de Sud, care se întâlnesc în această seară, de la ora 22:00.

Argentina - Noua Zeelanda 6-44. Cupa Mondiala de rugby este pe Orange Sport

Argentina a sperat doar câteva minute în semifinala cu Noua Zeelandă, de la Cupa Mondială. Boffelli a marcat primul, din lovitură de pedeapsă. A venit apoi tăvălugul triplei campioane mondiale, care a reuşit să înscrie şapte eseuri. 

Ca să îşi arate muşchii, neozeelandezii au marcat două în inferioritate numerică. Will Jordan a fost eroul partidei. A culcat balonul în terenul de ţintă advers de trei ori şi a ajuns la opt eseuri la o ediţie de Cupa Mondială, performanţă pe care au mai atins-o doar trei jucători de-a lungul istoriei. 

În partea a doua a fost 24-0, iar Noua Zeelandă merge în a cincea sa finală mondială plină de optimism. De câte ori a întâlnit-o pe Argentina în turneu, All Blacks au plecat acasă cu trofeul Web Ellis.

În a doua semifinală se înfruntă astăzi la Paris Africa de Sud şi Anglia. Meciul e în direct pe Orange Sport 3, de la ora 22:00.

Afla mai multe despre: cupa mondiala rugbynoua zeelanda argentinanoua zeelanda finala cupa mondiala rugby 

viewscnt
Articole similare